Ήρθε στην Ελλάδα η Cardo Systems, κατασκευαστής συστημάτων ενδοεπικοινωνίας με προϊόντα που συντελούν στην βελτίωση της οδηγικής εμπειρίας του μοτοσυκλετιστή κάνοντάς την ευκολότερη, πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική.

Η Cardo μας δίνει 4 βασικές επιλογές:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

PACKTALK BOLD: Το ισχυρότερο σύστημα επικοινωνίας στον κόσμο. Ενσωματώνει την καινοτόμα υψηλή τεχνολογία Επικοινωνίας Δυναμικού Πλέγματος DMC (Dynamic Mesh Communication). Εμβέλεια μέχρι 8 χλμ. και δυνατότητα σύνδεσης με έως και 15 συσκευές. Κρατήστε την προσοχή σας στον δρόμο και τα χέρια σας στο τιμόνι και χαρείτε στο έπακρο την εμπειρία του ταξιδιού σας. Απλά πείτε «hey Cardo» και το Packtalk Bold θα κάνει τα υπόλοιπα!

FREECOM 4: Το σύστημα επικοινωνίας με τις καλύτερες επιδόσεις παγκοσμίως με δυνατότητα σύνδεσης 4 αναβατών. Εμβέλεια μέχρι 1.200 μέτρα. Εξαιρετικά αποτελεσματικό στις παρεμβολές και τον θόρυβο αποδίδει το διπλάσιο από τον ανταγωνισμό. Το ιδανικό gadget για τις καθημερινές σας μετακινήσεις στην πόλη και όχι μόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

FREECOM 2: Το σύστημα επικοινωνίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως. Δυνατότητα σύνδεσης αναβάτη με συνεπιβάτη και δεν ταξιδεύεις πια μόνος! Αεροδυναμικής σχεδίασης, εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ.

FREECOM 1: Προηγμένο σύστημα Bluetooth για τον αναβάτη που μετακινείται μόνος του. Ο αναβάτης πάντα σε άμεση σύνδεση με το κινητό του για λήψη οδηγιών GPS, απάντησης κλήσεων και επικοινωνίας και δυνατότητα να ακούει μουσική ή να ενημερώνεται κατά τις διαδρομές του.

Τα προϊόντα της  Cardo θα τα βρείτε στους καταλόγους της ΜοτοΔυναμικής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης