Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η φετινή έκθεση μοτοσικλέτας EICMA 2021 θα δώσει αρκετά μεγάλο βάρος στα ηλεκτρικά ποδήλατα και Όλα τα νέα μοντέλα θα παρουσιαστούν στην EICMA 2021.πατίνια. Άλλωστε πολλές ισχυρές εταιρείες μοτοσικλέτας έχουν συμπεριλάβει στην γκάμα τους eBikes και eScooters και το κοινό έχει στρέψει κατά πολύ το ενδιαφέρον του προς αυτήν τη λύση για τις αστικές μετακινήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κτίριο της έκθεσης λοιπόν, σε έναν χώρο 2.000 τ.μ. η EICMA θα φιλοξενήσει όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς με τους επισκέπτες να έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουν από κοντά τις καινοτομίες και τις νέες τάσεις στο ηλεκτρικό ποδήλατο. Παράλληλα, στον χώρο θα υπάρχει ειδική πίστα 250 μέτρων στην οποία θα μπορεί κάποιος να δοκιμάσει κάποιο από τα eBikes.

Θα δούμε από κοντά και το νέο ηλεκτρικό μοτέρ της Yamaha.

Διπλασιάστηκε η αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου το 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ηλεκτρικό ποδήλατο απολαμβάνει μεγάλης αποδοχής τα τελευταία δύο χρόνια και τα νούμερα το Τα ηλεκτρικά ποδήλατα έχουν τρομερή άνθιση και στην Ελλάδα.αποδεικνύουν. Μόνο το 2020 στην Ευρώπη υπήρξε αύξηση των πωλήσεων κατά 52% στα ηλεκτρικά ποδήλατα, κάτι που μεταφράζεται σε 10,6 δισεκατομμύρια ευρώ! Στην Ιταλία πουλήθηκαν 280.000 ποδήλατα το 2020, κάτι που σημαίνει αύξηση 44% σε σχέση με το 2019.

Η EICMA 2021 αρχίζει την Τρίτη 23 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 28 Νοεμβρίου. Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου μάλιστα θα υπάρξει ένας αγώνας ηλεκτρικών ποδηλάτων εκτός δρόμου (Mountain Bikes) στην έκθεση για το πρωτάθλημα EBX Urban Championship. Είναι ο τελευταίος αγώνας του θεσμού (τον στηρίζει η Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας) ο οποίος θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.

Τα ποδήλατα Mondraker θα τα βρείτε στο κατάστημα Tzortzopoulos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κράνος του πρωταθλητή Fabio Quartararo

Σημαντική συμφωνία Yamaha και Hero Motors για κοινή εξέλιξη ηλεκτρικών ποδηλάτων

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης