Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα κινούνται με SYM

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019, 09:00
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα κινούνται με SYM

Τα ΕΛΤΑ προχώρησαν στην επιλογή και προμήθεια 220 SYM Symphony 125i Cargo κατόπιν ανοιχτού διαγωνισμού. Η παράδοση των «μπλε» scooter θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Μαΐου του 2019.

Για τους ανθρώπους της αντιπροσωπείας Γκοργκόλης Α.Ε. είναι η πρώτη φορά μετά τη δεκαετία του ’80 που έρχονται σε συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Τότε τα ΕΛΤΑ είχαν προχωρήσει στην προμήθεια δικύκλων Mego, που είχαν εξελιχθεί από την έχουσα τα Τρίκαλα σαν βάση εταιρεία. Να θυμίσουμε εδώ πως η Γκοργκόλης Α.Ε. αποτελεί την ιστορική εξέλιξη της εταιρείας ΜΕΓΚΟ ΑΒΕΕ, της τελευταίας Ελληνικής Βιομηχανίας παραγωγής δικύκλου.

Το Symphony Cargo 125i θα αποτελέσει το αξιόπιστο εργαλείο δουλειάς των ΕΛΤΑ. Με αυτό θα επιτυγχάνεται μεγάλη εξοικονόμηση καυσίμου (κατανάλωση 2.77lt/100km), χάρη στον σύγχρονο κινητήρα και το σύστημα EFI στην τροφοδοσία. Ο τετράχρονος κινητήρας είναι δυνατός, με απόδοση 10,5 ίππων, υπερκαλύπτοντας ταυτόχρονα τις προδιαγραφές ρύπων Euro4. Βασισμένο στην αποδεδειγμένη ποιότητα SYM, τo Symphony 125i Cargo καλύπτει όλες τις σύγχρονες ταχυδρομικές υπηρεσίες μεταφοράς. Mε λειτουργικό σχεδιασμό και μεγάλη δυνατότητα φόρτωσης, το scooter της SYM προσφέρεται για εύκολη και άνετη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου όγκου. Η εργονομική του σχεδίαση παρέχει στον επαγγελματία σωστή θέση οδήγησης, κρατώντας τον ξεκούραστο ακόμα και έπειτα από πολύωρη οδήγηση. Το ειδικά σχεδιασμένο κεντρικό σταντ προσφέρεται για εύκολο στήσιμο του scooter ακόμη και με φορτίο μεγάλου βάρους. Η διπλή πίσω ρυθμιζόμενη ανάρτηση 3 θέσεων σε συνδυασμό με το στιβαρό πλαίσιο προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη μεταφορά φορτίου μεγάλου βάρους, επιτυγχάνοντας καλύτερο έλεγχο του οχήματος και σταθερότητα στον δρόμο. Η χρήση ζαντών 16” εμπνέει εμπιστοσύνη προσφέροντας μεγαλύτερη ευστάθεια, με το όχημα να αποκτά καλύτερη συμπεριφορά στις λακκούβες. Άμεσο και αποτελεσματικό φρενάρισμα επιτυγχάνεται χάρη στα δύο δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα (260mm μπροστά - 240mm πίσω) και το συνδυασμένο σύστημα πέδησης (CBS).

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019, 09:00