H SYM επεκτείνει τη γκάμα των μικρών μοτοσυκλετών της με ένα μοντέλο κατηγορίας Adventure, το οποίο διαθέτει σύγχρονο υγρόψυκτο κινητήρα και την απαραίτητη για την περίσταση εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν παρουσιάστηκε στο Μιλάνο πολλοί υπέθεσαν ότι επρόκειτο για ένα μοντέλο με ευρωπαϊκό ενδιαφέρον, πλην όμως σύντομα κατάλαβαν ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Γιατί το νέο Trazer 200 προορίζεται για την αγορά της Άπω ανατολής κυρίως, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα διατεθεί και σε άλλες, μακρινές όμως από εμάς (Νότιο Αμερική και Αφρική). Δεν θα είναι λοιπόν μια φθηνή εναλλακτική έναντι των αντίστοιχων σε χαρακτήρα μοντέλων των μεγάλων κατασκευαστών (BMW 310GS, Kawasaki X-300, Suzuki V-Strom 250), αλλά αντίπαλο δέος ​Για άλλες αγορές, για άλλους κόσμους..μικρών μοτοσυκλετών όπως το παρεμφερές σε χαρακτήρα Honda CB 190X (που ομοίως δεν εισάγεται στην Ευρώπη).

Διαθέτει έναν υγρόψυκτο τετραβάλβιδο και μονοκύλινδρο κινητήρα 183cc, που τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού και που αποδίδει 18 ίππους και σχεδόν 1,7Kgm ροπής. Οι τροχοί είναι ακτινωτοί 17 και 19 ιντσών αντίστοιχα, τα ελαστικά διττού χαρακτήρα με έμφαση στο χώμα, ενώ στα δύο δισκόφρενα υπάρχει σύστημα συνδυασμένης λειτουργίας που μπορεί να απενεργοποιηθεί για όσους κάνουν περισσότερο εκτός ασφάλτου χρήση. Τα όργανα απαρτίζονται από μια ευμεγέθη οθόνη LCD, δίπλα στην οποία υπάρχει και θύρα USB, ενώ άγνωστο παραμένει αν οι σχάρες και οι αλουμινένιες βαλίτσες προσφέρονται στο στάνταρ εξοπλισμό ή χρεώνονται επιπλέον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης