Το ST 200i ABS αποτελεί την αιχμή του δόρατος της οικογένειας Symphony, με τη σχεδίασή του να συνδυάζει τα sport χαρακτηριστικά με την κομψότητα.

Άνετο και για τους δύο αναβάτες, ελαφρύ και με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (2.9l/100km), είναι ένα scooter απαιτήσεων χωρίς συμβιβασμούς. Άρτιο αισθητικά, προσφέρει εξαιρετικές εσωτερικές διαστάσεις αποθήκευσης και υψηλές επιδόσεις σε ιπποδύναμη (12PS) και ροπή, ενώ διαθέτει και σύστημα πέδησης ABS της Bosch για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεχωρίζει για τα LED φώτα, το καντράν με τις 2 ψηφιακές οθόνες και τα προστατευτικά σε φινίρισμα carbon, περιορίζοντας τη ζημιά στα φωτιστικά σώματα και τα πλαστικά μέρη του scooter. Οι τροχοί των 16” εμπρός/πίσω συμβάλλουν στη δέουσα οδηγική συμπεριφορά, ειδικά για τους ελληνικούς δρόμους που κρύβουν «εκπλήξεις». Χάρη στη μελετημένη σχεδίαση δεν περιορίζεται o αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος Full face. Επιπλέον, εσωτερικά της ποδιάς υπάρχει κλειστός αποθηκευτικός χώρος μεταφοράς διαφόρων μικροπραγμάτων με παροχή USB.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με χρηστικό επίπεδο πάτωμα και γάντζο ασφαλείας στο εσωτερικό της ποδιάς, η ανάρτηση και μεταφορά χειραποσκευών γίνεται με άνεση και ασφάλεια. Το Top Box του ST 200 προσθέτει επιπλέον 33 λίτρα αποθηκευτικού χώρου. Το βαλιτσάκι είναι ομοιόχρωμο, ενώ συνοδεύεται και με μαξιλάρι πλάτης συνεπιβάτη. Σημαντικό πλεονέκτημα, το Top Box ξεκλειδώνει με το κλειδί του οχήματος.

Τώρα -και για περιορισμένο χρονικό διάστημα- μπορείτε να κάνετε δικό σας το best seller της Ελληνικής αγοράς με Έκπτωση/Δώρο 150€, καθώς η τιμή της έκδοσης με ομοιόχρωμο βαλιτσάκι διαμορφώνεται στα 2.225€

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης