Έφθασαν στη χώρα μας τα Enduro μοντέλα 2020 της Ιταλικής SWM και στόχος τους είναι να κατακτήσουν τις καρδιές των εραστών της χωμάτινης οδήγησης.

Με δελεαστική τιμή απόκτησης και μειωμένο κόστος χρήσης, απευθύνονται σε αναβάτες που επιθυμούν να απολαμβάνουν το enduro με αξιώσεις, ακόμα και την αγωνιστική συμμετοχή, χωρίς απαραίτητα να διεκδικούν τίτλους και πρωταθλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φλερτάρουν στενά με την αιχμή της απόδοσης και της εξέλιξης, διατηρώντας μεγαλύτερο εύρος χρήσης και λιγότερο απαιτητικό πρόγραμμα συντήρησης. Μοτοσυκλέτες εξαιρετικά ικανές, με δοκιμασμένους κινητήρες και κορυφαία περιφερειακά, που στα χέρια ενός ικανού αναβάτη μπορούν να κάνουν θαύματα και στα αντίστοιχα ενός πρωτόλειου να του προσφέρουν μαθήματα πραγματικού Enduro.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προδιαγραφές που επιβεβαιώνουν τον προορισμό:

Κινητήρας: 4χρονος, 4βάλβιδος, υγρόψυκτος (standard βεντιλατέρ) με ψεκασμό Mikuni και απόδοση 38Hp (RS300R) και 52Hp (RS500R)
Λίπανση: Υγρό κάρτερ με 2 αντλίες λαδιού και χωρητικότητα 1,8 λίτρα (αλλαγή λαδιών κάθε 2.000km)
Αναρτήσεις: Μπροστινό Kayaba USD 48mm πλήρως ρυθμιζόμενo με διαδρομή 295mm. Πίσω αμορτισέρ Kayaba με μοχλικό, πλήρως ρυθμιζόμενο με διαδρομή 296mm
Ελαστικά: Michellin Enduro Medium
Ύψος σέλας: 955mm
Βάρος: 111 κιλά (RS300R), 116 κιλά (RS 500R)
Φρένα Brembo, υδραυλικός συμπλέκτης, μίζα, προστατευτική ποδιά κινητήρα, χούφτες, προστασία σκελετού, ψηφιακό όργανο πολλαπλών ενδείξεων, led φώτα & φλας, κόρνα και κεντρικός διακόπτης με κλειδί(!)

Οι τιμές τους είναι σκέτη πρόκληση, με 6.780€ (RS300R) και 7.280€ (RS500R) που κοστίζουν, πως αλλιώς θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε; Δείτε τα RS από κοντά και ενημερωθείτε για χρηματοδοτικά προγράμματα στην αντιπροσωπεία ΔΕΛΤΑ Μοτοσυκλέτες (Καλλιρρόης 17, Αθήνα, 210-9248996).
Στο video που ακολουθεί μπορείυε να δείτε τι μπορεί να κάνει ένα RS500R ακόμα και έξω από το φυσικό του περιβάλλον!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης