του Νίκου Βιτσιλάκη

Νέα φημολογία για τo επερχόμενο Ιαπωνικό γεράκι, αυτή τη φορά το θέλει με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα και άφιξη από το 2019!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλο και πιο κοντά βρίσκεται μια νέα έκδοση Hayabusa και προκειμένου να ανταγωνιστεί τη σειρά Η2 της Kawasaki θα διαθέτει ομοίως turbo και πολλά άλογα. Λένε μάλιστα ότι θα παρουσιαστεί στο φετινό σαλόνι του Μιλάνου αρχές Νοεμβρίου και αυτό σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσει στους δρόμους κάπου στα μέσα του 2019. Η Suzuki πιθανά θα εφαρμόσει την τεχνολογία υπερτροφοδότησης που μας έχει ήδη παρουσιάσει (τo 2013) με το concept Recursion των 588cc.

H ιπποδύναμη του τέρατος θα ξεπερνά τους 300 ίππους και με δεδομένη τη λατρεία που έχει ο κόσμος για τα Hayabusa από τότε που παρουσιάστηκαν (δείτε αναλυτικά την ιστορία τους εδώ) προβλέπεται να γίνει ανάρπαστο. Οι πωλήσεις του εύκολα θα υπερκεράσουν αυτές των H2/H2R, μένει μόνο να δούμε αν οι φωτογραφίες που σας δείχνουμε αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Όσον αφορά στη φημολογία περί κατασκευής του στην Ινδία, εμείς απλά την απορρίπτουμε. Όλες οι μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού της φίρμας από το Hamamatsu κατασκευάζονται στην Ιαπωνία και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτο: Jakusa Design

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης