του Νίκου Βιτσιλάκη

Ακόμη ένα νέο μοντέλο για το 2017 από τη Suzuki, ένα καθαρόαιμο streetfighter με εμφάνιση και χαρακτηριστικά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μυημένων και αμύητων. Γιατί αυτό το GSX-S διαθέτει κινητήρα από GSX-R! Και όχι από οποιοδήποτε GSX-R αλλά από το θρυλικό 750. Ένας χαρισματικός τετρακύλινδρος σε σειρά που προσφέρει 113 άλογα στο μεσαίο streetfighter της Suzuki, ρυθμισμένα να βγάζουν τη δύναμή τους έτσι όπως πρέπει για μια γυμνή μοτοσυκλέτα επιδόσεων.
​Με κινητήρα GSX-R για άλλα κόλπα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται τόσο το ABS όσο και το ρυθμιζόμενο σε τρία επίπεδα Traction Control, που μάλιστα μπορεί και να απενεργοποιηθεί τελείως. Παρόντα είναι και τα συστήματα Easy Start System και Low RPM Assist, που φροντίζουν να κάνουν εκκίνηση και κίνηση εύκολη υπόθεση. Όπως επίσης και τα νέα φρένα με τις τετραπίστονες δαγκάνες, που με τη σειρά τους αυξάνουν σημαντικά τα περιθώρια της οδηγικής ασφάλειας.

Σε σχέση με το GSR 750, το μοντέλο που αντικαθιστά δηλαδή, έχουν αλλάξει αρκετά ακόμα πράγματα πέραν της σχεδίασης, με κυριότερα το νέο ανεστραμμένο πιρούνι, το αλουμινένιο ψαλίδι και τα όργανα TFT. Η μοτοσυκλέτα βρίσκεται στα χέρια μας για μια εβδομαδιαία δοκιμή και σύντομα θα επανέρθουμε με πλήρεις εντυπώσεις. Μέχρι τότε αρκούμαστε να σας πούμε πως… απολαμβάνουμε τον κινητήρα του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή του νέου GSX-S 750 ξεκινά από τα 9.350€ και περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο λινκ εδώ.

Ακολουθεί και το σχετικό προωθητικό video


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης