Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το φετινό Scooter Rally Αντοχής, εκτός από το ότι θα το ζήσουμε από κοντά και θα σας μεταφέρουμε όλη Η τιμή του C400GT ξεκινάει από τα 8.100€.την ατμόσφαιρα του «αγώνα», θα έχουμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε για πρώτη φορά και το ανανεωμένο scooter BMW C400GT. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε στα χέρια μας καλύτερο δίκυκλο για το συγκεκριμένο οδοιπορικό καθώς έχει τα στοιχεία εκείνα που χρειάζεται ο αναβάτης για ένα ξεκούραστο και «συνδεδεμένο» αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο από τα δυνατά σημεία του C400GT είναι η άνεση και ο εξοπλισμός του. Το scooter της BMW είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρεί χαλαρό τον αναβάτη ακόμα και στο ταξίδι και αυτό το πετυχαίνει χάρη στην άνετη σέλα, την καλή προστασία από τα στοιχεία της φύσης και την κορυφαία του εργονομία. Τα φωτιστικά σώματα είναι LED για καλή ορατότητα και το βράδυ, ενώ το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί κάνει τη ζωή σου εύκολη καθώς η λειτουργία του scooter γίνεται με το «κλειδί» στην τσέπη.

Οθόνη TFT με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης μέσω του BMW Motorrad Connectivity.

Εκείνο που αναμένεται να μας βοηθήσει πολύ στο Scooter Rally Αντοχής είναι το σύστημα συνδεσιμότητας το οποίο διαθέτει το C400GT. Το σύστημα (προαιρετικός εξοπλισμός), αναλαμβάνει να συνδέσει το smartphone σου με το scooter και μέσα από την οθόνη TFT μπορείς να έχεις πάρα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες. Πολύ σημαντικό είναι το σύστημα πλοήγησης στροφή/στροφή, ενώ ο χειρισμός γίνεται από το Multi-Controller της BMW στην αριστερή πλευρά του τιμονιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα προαιρετικά αξεσουάρ βρίσκει κανείς Top Case, πλαϊνές βαλίτσες, χαμηλή σέλα και καλώδια USB.

Δυνατός κινητήρας 350 κ.εκ.

Ο κινητήρας του BMW C400GT είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, 350 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 34 ίππους και Το FlexCase της BMW αυξάνει τον χώρο αποθήκευσης όταν παρκάρεις το scooter.35Nm ροπής. Συνοδεύεται από σύγχρονο ηλεκτρονικό ψεκασμό ο οποίος αναλαμβάνει και το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης για μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι 35mm εμπρός και δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω, ενώ στα φρένα συναντάμε δύο δίσκους 265mm εμπρός και έναν δίσκο 265mm πίσω με ABS της BMW Motorrad. Οι τροχοί είναι 15 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω και το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 12,8 λίτρα.

Υπομονή μερικές ημέρες για να διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι την αξία του scooter της BMW. Θυμίζουμε ότι το Scooter Rally Αντοχής πραγματοποιείται στις 28-29 Μαΐου 2022 στην περιοχή της Φωκίδας και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΕΔΩ.

LED φωτιστικά σώματα για καλή ορατότητα και το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το zougla.gr παίρνει τα βουνά με την BMW στο Scooter Rally Αντοχής 2022

Το Scooter Rally Αντοχής επιστρέφει τον Μάιο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης