Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha συνεχίζει να στηρίζει τους Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Ανάμεσα στους Ο Περιστεράς αγωνίζεται με μια ειδικά προετοιμασμένη Yamaha R3.Έλληνες αναβάτες είναι και ο Γιάννης Περιστεράς, ο οποίος για το 2021 θα έχει στο πλευρό του τη Yamaha στην προσπάθειά του να καταξιωθεί στην Ευρώπη μέσω του Ιταλικού Πρωταθλήματος CIV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Περιστεράς θα αγωνιστεί το 2021 στο Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup, στο οποίο συμμετέχουν αναβάτες από όλη την Ευρώπη. Από αυτό το πρωτάθλημα η Yamaha αναδεικνύει τα νέα ταλέντα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbikes, κάτι που αποτελεί και τον μεγάλο στόχο τόσο του Περιστερά όσο και της Yamaha.

Ο Γιάννης Περιστεράς εν δράσει στην πίστα του Misano.

Σε ομάδα με έντονο άρωμα MotoGP αγωνίζεται ο Περιστεράς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός αναβάτης συμμετέχει παράλληλα και στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV με μια Yamaha R3 στην ομάδαΕλπίζουμε να δούμε κάποια μέρα τον ταλαντούχο νεαρό στο WSBK. Team Roc ‘N’ DeA, την οποία ηγούνται οι πρώην αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Alex De Angelis και Massimo Roccoli. Η Yamaha Motor Greece θέλει να συμβάλει στην προαγωγή της αθλητικής δραστηριότητας και της ευγενούς άμιλλας, υποστηρίζοντας τον δίτροχο αθλητισμό.

Ο Γιάννης Περιστεράς ήδη έχει κάνει τους δύο πρώτους αγώνες του Ιταλικού Πρωταθλήματος CIV με την ομάδα του De Angelis τερματίζοντας στη 20ή θέση στους πρόσφατους αγώνες στο Misano. Στις δοκιμές του Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup που πραγματοποιήθηκαν στο Misano στις 24 Μαΐου οι Περιστεράς σημείωσε τον 3ο καλύτερο χρόνο με πολύ καλή εμφάνιση.

Χρειαζόμαστε τέτοια ταλέντα για να δούμε λίγο φως στο τούνελ του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το νέο Yamaha R7 έχει ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και κινητήρα από MT-07

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Σάββας Παρλιάρος «Ο χαρισματικός»

Η Yamaha στηρίζει τους Έλληνες αναβάτες και το 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης