Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

H Μοτοδυναμική Yamaha μαζί με την Rafnar κηρύσσουν την έναρξη του καλοκαιριού σε μια ημέρα που θα Η Yamaha πειραματίζεται ήδη σε κινητήρες σκαφών με χρήση υδρογόνου.σας μείνει αξέχαστη. Στην Ολυμπιακή Μαρίνα του Λαυρίου την Πέμπτη 30 Ιουνίου όλοι οι λάτρεις της θάλασσας, της περιπέτειας και της ζωής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μουσική, μοτοσικλέτα και σκάφος από τις 11 το πρωί έως το τέλος της ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Rafnar, σε συνεργασία με την Yamaha θα παρουσιάσει στην εκδήλωση το επαναστατικό 1200 στην έκδοση με την κλασική καμπίνα (Cabin), όπως και δύο ακόμα νέες εκδόσεις την Targa και την Cross Cabin. Τα σκάφη της Rafnar είναι εξοπλισμένα με τους τελευταίας τεχνολογίας κινητήρας τριπλής τοποθέτησης 300hp V6, όπως και τους πολύ ισχυρούς XTO κινητήρας 425hp V8 διπλής τοποθέτησης με σύστημα Helm Master EX της Yamaha.

Πανίσχυροι V8 κινητήρες από την Yamaha.

Η Μοτοδυναμική δεν θα μπορούσε να μην έχει στο χώρο της εκδήλωσης τα ποιοτικά μοντέλα μοτοσικλετών και scooter της. Μοντέλα όπως το εκλεπτυσμένο TMAX Tech Max, το XSR125 και το Tenere 700 World Raid θα έχουν την τιμητική τους και θα τοποθετηθούν δίπλα στο UTV διθέσιο μοντέλο περιπέτειας RMAX 1000SE, όπως και το κορυφαίο jet ski WaveRunner FX Cruiser SVHO.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διθέσιο RMAX 1000 SE για κίνηση σε όλα τα τερέν.

Το πάρτι αναλαμβάνει ο Best 92.6

Από το πρωί ο ραδιοφωνικός σταθμός «Best 92.6» θα αναλάβει τη μουσική της ημέρας, με τη συνοδεία γευστικών εμπειριών και σπιτικών αναψυκτικών και γλυκών. Καθώς η μέρα θα φεύγει, στο κοινό θα προσφέρονται δροσιστικά cocktails, ενώ τα decks θα αναλάβει η αγαπημένη Maggie Charalampidou, δίνοντας το σύνθημα για ένα μαγικό closing party!

Βίντεο με την κορυφαία εξωλέμβια XTO με 425 ίππους!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκινητική επανένωση Rainey και Yamaha μετά από 30 χρόνια

Κάνε το XSR700 σου αγνώριστο με γνήσια αξεσουάρ Yamaha

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης