Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Σε ένα μικρό teaser βίντεο που μας παρουσίασε η εταιρεία από το Pesaro, ανακοινώνει πως το νέο της premium μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 23 Νοεμβρίου στη Διεθνή Έκθεση EICMA στο Μιλάνο. Η Benelli TRK800 είναι μια μεσαία adventure μοτοσικλέτα η οποία από τα λίγα που είδαμε από το βίντεο φαίνεται πως θα είναι αρκετά premium. Ο σχεδιασμός ακολουθεί ως έναν βαθμό το TRK502, ωστόσο δείχνει να είναι πιο σπορ και πιο αιχμηρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μικρή γεύση από το νέο adventure μοντέλο της Benelli.

Με τον κινητήρα του Leoncino 800!

Στο κομμάτι του κινητήρα ακόμα δεν γνωρίζουμε τι θα βρίσκεται μέσα στο πλαίσιο της μοτοσικλέτας. Το Για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν θα μας παρουσιάσει κάτι ακόμα η Benelli στην EICMA.πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 754 κ.εκ. τον οποίο φοράει το Leoncino, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε και κάποια έκπληξη με μεγαλύτερο κινητήρα για το TRK800. Αν όντως έχουμε τον γνωστό 754 κ.εκ. κινητήρα τότε η μοτοσικλέτα θα είναι ικανή να αποδώσει 81 ίππους και 67Nm ροπής, χαρίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις στη μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Benelli αναμένεται επίσης να εξοπλίσει σημαντικά τη νέα μοτοσικλέτα τόσο με ηλεκτρονικά βοηθήματα οδήγησης, όσο και στον τομέα της χρηστικότητας. Σίγουρα η μοτοσικλέτα θα βγαίνει σε έκδοση με ακτινωτές ζάντες, ενώ δεν αποκλείεται να έχει και δεύτερη έκδοση με χυτούς τροχούς. Θα περιμένουμε λίγες εβδομάδες ακόμα μέχρι να δούμε τελικά το πολύ ενδιαφέρον μοντέλο από το Pesaro.

Το βίντεο για το νέο TRK800.

Με την υποστήριξη της Dion Tours  και της Sky Express.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με καινούριο κινητήρα έρχεται το Benelli TRK 702 του 2022

Η κινεζική QJ Motors ετοιμάζει μεσαίο adventure μοντέλο με V2 κινητήρα

Ετοιμάζει Leoncino 800 η Benelli

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης