Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Piaggio μας είχε προϊδεάσει στις αρχές του χρόνου πως ετοιμάζει το επόμενο ηλεκτρικό της scooter μετά Μικρό σε διαστάσεις και εύκολο στον χειρισμό θα είναι το Oneτη Vespa Elettrica. Το μικρό scooter της ιταλικής φίρμας αναμένεται να παρουσιαστεί ζωντανά στο Πεκίνο στη διάρκεια της έκθεσης Beijing Motor Show και η Piaggio υπόσχεται ότι θα γίνει το νέο trend των νέων σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το One έχει ιδιαίτερο σχεδιασμό, νεανικό, με έντονη την παρουσία της τεχνολογίας πάνω του. Είναι ελαφρύ, εύκολο στον χειρισμό με LED φωτιστικά σώματα, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, δύο επιλογές οδήγησης και ψηφιακά όργανα.

Το One απευθύνεται ξεκάθαρα στους νέους αναβάτες για τις μικρομετακινήσεις τους με στυλ.

Στο Πεκίνο θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου scooter

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου η Piaggio ακόμα δεν έχει διαρρεύσει ωστόσο μπορούμε να Tον One θα μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα A1 και AMσυμπεράνουμε ότι θα χρησιμοποιηθεί το ίδιο σύστημα ηλεκτροκινητήρα που έχει ήδη δοκιμαστεί στη Vespa Elettrica. Η διαφορά εδώ θα είναι πως στο One οι μπαταρίες θα είναι αποσπώμενες για να φορτίζονται μέσα στο σπίτι ή στο γραφείο.

Η Piaggio αναφέρει επίσης ότι θα υπάρξουν αρκετές εκδόσεις με διαφορετική ισχύ και αυτονομία, ενώ σημαντικό στοιχείο επίσης είναι ότι διαθέτει χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα για ένα full face κράνος. Είναι βέβαιο ότι το νέο ηλεκτρικό scooter θα διαθέτει και υψηλού επιπέδου συνδεσιμότητα με smartphone για να αποκτήσεις τον απόλυτο έλεγχο του οχήματος σου.

Η βάση του scooter είναι η πολύ ποιοτική Vespa Elettrica.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επετειακή Vespa GTS 300 75 Years

Το νέο scooter από την Μπολόνια που μοιάζει με Vespa

Η θρυλική Vespa έγινε 75 ετών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης