Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα πλέον εικονικά της μοντέλα αναβαθμίζει για το 2021 η Triumph. Πρόκειται για το Speed Triple, το μεγάλο γυμνό streetfighter των Βρετανών το οποίο έχει γράψει τη δική του ιστορία στην κατηγορία. Η Triumph έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο με το οποίο μας εισάγει στο νέο Speed Triple χωρίς να δίνει πολλές πληροφορίες, αλλά μας κρατάει πλέον σε… αναμμένα κάρβουνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμωμένο μάς έρχεται το νέο Speed Triple 1200RS.

Το ισχυρότερο Speed Triple που φτιάχτηκε ποτέ

Το νέο Triple δεν θα είναι πλέον 1050, αλλά 1200RS, κάτι που σημαίνει πως θα είναι το πιο ισχυρό Speed Ανυπομονούμε για το μεγάλο γυμνό των Βρετανών.Triple που φτιάχτηκε ποτέ και αναμένεται να ακολουθεί σχεδιαστικά το καινούριο Street Triple RS το οποίο είδαμε για πρώτη φορά πέρυσι. Από το βίντεο φαίνεται καθαρά πως τα φωτιστικά σώματα εμπρός έχουν την ίδια αισθητική του μικρότερου Street Triple, αλλά δεν έχουμε κάποια άλλη πληροφορία για την ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Triple σίγουρα θα έχει προδιαγραφές Euro5 στον κινητήρα αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 26 Ιανουαρίου για να μάθουμε τελικά όλες τις λεπτομέρειες του νέου μοντέλου. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει…

Όλα τα μοντέλα της Triumph εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πρώτα μοντέλα Triumph-Bajaj το 2023

Η Triumph μας εισάγει στον κόσμο των Tiger με το Sport 850

Με κινητήρα 660 κ.εκ. το νέο Triumph Trident

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης