Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα μοντέλα που έκαναν αισθητή με την παρουσία τους στην EICMA στο Μιλάνο είναι το Moto MoriniΣτον Όμιλο KSR ανήκουν επίσης οι Lambretta, Italjet, Brixton, Motron και Malaguti. X-Cape. Πρόκειται για το μεσαίο adventure της ιταλικής φίρμας με το οποίο κάνει δυναμική επιστροφή στις αγορές όλου του κόσμου. Την Moto Morini έχει αναλάβει να εισάγει στη χώρα μας η KSR Hellas, θυγατρική του Ομίλου KSR, ενός από τους μεγαλύτερους διανομείς δικύκλων στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόσφατη έναρξη εργασιών της KSR Hellas ξεκινάει με δυναμικό τρόπο καθώς ήρθε άμεσα στην Ελλάδα το νέο X-Cape. Η μοτοσυκλέτα είναι διαθέσιμη στην τιμή των 7.690€ και θα συνοδεύεται, εκτός από την κανονική έκδοση, από δύο πακέτα εξοπλισμού (Urban Tourer και Traveler) για να ταιριάξει στις ανάγκες κάθε αναβάτη. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι κόκκινο, λευκό και γκρι, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής στις ζάντες ανάμεσα σε ακτινωτές ή χυτές.

Σχεδιαστικά το νέο X-Cape καταφέρνει να ξεχωρίζει με την όμορφη και λεπτή σιλουέτα του.

Πολύ μεγάλες δυνατότητες εκτός δρόμου από το X-Cape

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο X-Cape είναι εφοδιασμένο με έναν δικύλινδρο κινητήρα σε σειρά 649 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 60 ίππουςΤην αντιπροσωπεία της KSR Hellas θα την βρείτε στη Λ. Αθηνών 218 στο Χαΐδάρι. και 56Nm ροπής. Την τροφοδοσία έχει αναλάβει σύστημα ψεκασμού της Bosch, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων. Εντυπωσιακά είναι τα περιφερειακά της μοτοσικλέτας με τις αναρτήσεις να αποτελούνται από ένα θηριώδες ανεστραμμένο πιρούνι 50mm της Marzocchi και ένα ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ επίσης της Marzocchi. Τα φρένα είναι της Brembo με δύο δίσκους 298mm εμπρός και έναν δίσκο 255mm πίσω τα οποία συνοδεύονται με ABS της Bosch.

Στον εξοπλισμό το Moto Morini είναι επίσης πολύ εντυπωσιακό καθώς φέρει έγχρωμη οθόνη TFT 7 ιντσών με δυνατότητα συνδεσιμότητας Bluetooth με smartphone. Τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED, η ζελατίνα είναι χειροκίνητα ρυθμιζόμενη, ενώ οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Στον προαιρετικό εξοπλισμό συναντάμε αλουμινένιες πλαϊνές βαλίτσες, θερμαινόμενα grip, προστατευτικά κάγκελα και χούφτες με την τιμή της έκδοσης Traveler να φτάνει τα 9.190€ με τους ακτινωτούς τροχούς.

Το βίντεο παρουσίασης του μοντέλου.

 

Μεγάλο περίπτερο για τη Moto Morini στην EICMA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φονέας γιγάντων αναμένεται να γίνει το νέο Moto Morini Χ-Cape

Καινούριο μοντέλο ετοιμάζει η Moto Morini για την EICMA 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης