Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο αεικίνητος φωτογράφος και αρθρογράφος Κωνσταντίνος Μητσάκης δεν λέει ποτέ «όχι» σε νέες περιπέτειεςΤο SYM Nordkapp θα γίνει με το κορυφαίο HD300. και συνεχίζει ακάθεκτος να μας κάνει να ονειρευόμαστε. Αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει ένα ιδιαίτερο ταξίδι μόλις… 12.500 χιλιομέτρων με προορισμό το βορειότερο σημείο της Ευρώπης στο Nordkapp της Νορβηγίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ταξίδι θα ξεκινήσει στις 26 Ιουνίου από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αθήνα και θα έχει διάρκεια 25 ημέρες. Θα περάσει από 14 χώρες (Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Πολωνία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Φινλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Γερμανία, Αυστρία και Ιταλία) πριν πατήσει το πόδι του και τις ρόδες της μοτοσικλέτας του στο Nordkapp.

Πολύ χρήσιμη θα φανεί στον Κωσταντίνο Μητσάκη η θύρα USB 3.0 του HD300.

Το ταξίδι θα ολοκληρωθεί έπειτα από 25 ημέρες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ξεχωριστό στο συγκεκριμένο εγχείρημα είναι ότι θα το κάνει με ένα scooter. Με αρωγό την Γκοργκόλης Ταξιδιωτικό όνειρο για κάθε μοτοσικλετιστή το Βόρειο Ακρωτήρι.ΑΕ, ο Κωνσταντίνος Μητσάκης θα βρεθεί στη σέλα ενός SYM HD300 με το οποίο θα πραγματοποιήσει το ταξίδι του. Πρόκειται για το κορυφαίο 300άρι της εταιρείας με αποδεδειγμένη αξιοπιστία, υψηλές επιδόσεις και κορυφαία πρακτικότητα και άνεση.

Ο κινητήρας του HD300 είναι υδρόψυκτος, μονοκύλινδρος F4 με απόδοση 26 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και 26,2Nm ροπής στις 6.000 σ.α.λ. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ψεκασμού της Keihin, ενώ το ρεζερβουάρ των 10 λίτρων σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση χαρίζουν αυξημένη αυτονομία. Το HD300 διαθέτει σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, ενώ στο ταξίδι θα φανεί χρήσιμος ο χώρος αποθήκευσης 38 λίτρων κάτω από τη σέλα, η USB θύρα φόρτισης QC 3.0 και το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί.

Όλα τα στοιχεία για το SYM HD300 ΕΔΩ.

Η διαδρομή του SYM HD300 σε 14 χώρες της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το νέο SYM Symphony ST 200 με σύστημα απόσβεσης ανύψωσης του κινητήρα

Η SYM περνάει στην επόμενη… πίστα με το νέο premium Jet X 125!

Η απίθανη 3D μεμβράνη του SYM TL 508

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης