Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η CFMoto ανανέωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό το κορυφαίο της γυμνό μοντέλο 650NK για το 2021 Το νέο 650NK έρχεται με αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς.προσθέτοντας μια νέα έκδοση SP. Η κινεζική φίρμα παρουσίασε το νέο της μοντέλο το οποίο πληροί τις προδιαγραφές Euro5, κάτι που σημαίνει πως σύντομα θα το έχουμε και στις αγορές της Ευρώπης και της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κομμάτι του κινητήρα, η CFMoto τοποθέτησε νέο σύστημα εξάτμισης και νέο σύστημα τροφοδοσίας προκειμένου να περάσει τις αυστηρές προδιαγραφές ρύπων Euro5. Αποτέλεσμα όμως αυτών ήταν ο δικύλινδρος κινητήρας να αποδίδει πλέον 55,7 ίππους και 62Nm ροπής, έχοντας ομαλή απόκριση στο γκάζι και πιο γεμάτες μεσαίες στροφές. Η ισχύς πάντως είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς της Αυστραλίας, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί στην Ευρώπη η απόδοση να ανέβει στους 61 ίππους.

Η έκδοση SP έχει αναβαθμισμένες αναρτήσεις και φρένα.

Κοντά στις 5.500€ θα κοστίζει το 650NK

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναβάθμιση έχουμε επίσης στο κιβώτιο ταχυτήτων και τον συμπλέκτη, ο οποίος είναι slipper. Οι αναρτήσεις Ελαστικά πρώτης τοποθέτησης τα Pirelli Angel ST.είναι της Kayaba και τα φρένα της JJuan, ενώ νέο είναι το ψηφιακό έγχρωμο πάνελ TFT των 5 ιντσών με δυνατότητα σύνδεσης με το smartphone σου.

Θα περιμένουμε νεότερα για να δούμε πότε θα έρθει το ανανεωμένο 650NK στη χώρα μας, σίγουρα σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Ελαστικά πρώτης τοποθέτησης θα είναι τα Pirelli Angel ST.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόσο sport touring είναι τελικά το CFMoto 400GT;

Ποια εταιρεία πούλησε περισσότερα ATV το 2020

Ήρθε στην Ελλάδα το CFMoto 300SR

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης