Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι των νέο ρετρό μοτοσικλετών με την σειρά XSR να κλέβει τηνΗ κόκκινη/λευκή έκδοση είναι εμπνευσμένη από τις αγωνιστικές YZR500 του MotoGP. παράσταση. Μέσα στο 2021 είδαμε το απίθανο XSR900 με ακόμα πιο vintage σχεδιασμό, όπως και το πολύ χρηστικό και προσιτό XSR125. Στην Ασία το μικρό ρετρό μοντέλο της Yamaha κυκλοφορεί και σε έκδοση στα 155 κ.εκ. το οποίο ελπίζουμε σύντομα να έρθει και στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2022 το Yamaha XSR 155 έρχεται με νέους χρωματισμούς να… κάψει καρδιές. Το καλλίγραμμο μοντέλο είναι διαθέσιμο στα αγωνιστικά χρώματα της Yamaha κόκκινο/λευκό και είναι αφιερωμένο στα 60 χρόνια της εταιρείας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grand Prix. Η μοτοσικλέτα συνοδεύεται από χρυσές ζάντες και χρυσά πιρούνια που προσθέτουν μια έντονη αισθητική από 80’s.

Για πιο premium αναζητήσεις έρχεται το ματ μπλε XSR 155 να συμπληρώσει την γκάμα.

Θα το θέλαμε στην Ευρώπη και την Ελλάδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέος χρωματισμός είναι και ο μπλε ματ ο οποίος δίνει μια πιο εκλεπτυσμένη όψη στη μοτοσικλέτα. Σε αυτήν Μονός δίσκος εμπρός στα φρένα, ανεστραμμένο πιρούνι στην εμπρός ανάρτηση, ρεζερβουάρ 10 λίτρων, τροχοί 17 ιντσών και Euro5 – ιδανικό!την περίπτωση το πλαίσιο, οι ζάντες και τα πιρούνια είναι βαμμένα μαύρα, ενώ το λογότυπο στο ρεζερβουάρ προέρχεται από την custom οικογένεια της Yamaha, Faster Sons.

Το Yamaha XSR 155 είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 155 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 19,3 ίππους και 14,9 Nm ροπής. Το σύνολο συνεργάζεται με σύστημα μεταβλητού χρονισμού στις βαλβίδες VVA το οποίο βοηθάει στις καλύτερες επιδόσεις στις υψηλές στροφές και στην οικονομία στις χαμηλές στροφές. Ο συμπλέκτης είναι μονόδρομος περιορισμένης ολίσθησης και συνεργάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων. Τα φωτιστικά σώματα είναι LED, ενώ το όργανο πληροφοριών είναι στρογγυλό ψηφιακό.

Θα ήταν ευχάριστη προσθήκη στην γκάμα των XSR να προστεθεί το 155. Η τιμή του XSR 125 είναι στα 4.290€, κάτι που σημαίνει ότι το XSR 155 θα μπορούσε να κοστίζει κοντά στις 5.000€ και θα έμπαινε με αξιώσεις στον ανταγωνισμό. Η Yamaha φέρνει ήδη στην Ελλάδα τα NMAX 155 και Tricity 155, γιατί όχι και το XSR 155.

Βίντεο της παρουσίασης του XSR 155.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάσου για νίκες με το νέο Yamaha R6 GYTR

Η Yamaha παρουσίασε το νέο της ηλεκτρικό scooter στην Ταϊβάν

Πλησιάζουμε στην έκδοση Raid του Yamaha Tenere 700

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης