Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Niu ανακοίνωσε την άφιξη του νέου στόλου ηλεκτρικών της scooter για το 2021 και το γιορτάζει με μια πολύ Η αξιόπιστη εταιρεία Muvus αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα scooter της Niu.δυνατή προσφορά. Από σήμερα μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου μπορείτε να κάνετε δικό σας το Niu MQi GT στην τιμή των 2.999€ απολαμβάνοντας σημαντική έκπτωση 300€ στο κορυφαίο μοντέλο της γκάμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το MQi GT είναι εξελιγμένο ειδικά για την αγορά της Ευρώπης με τροχούς 14 ιντσών, μεγάλη σέλα και αποσπώμενες μπαταρίες (δύο) για μέγιστη εργονομία και ευκολία στην φόρτιση. Η απόδοση του ηλεκτροκινητήρα της Bosch είναι 3,1 kW, ο οποίος προσφέρει τελική ταχύτητα 70 Km/h, ενώ η αυτονομία βρίσκεται ανάμεσα στα 70-90 χιλιόμετρα. Εντυπωσιακός είναι ο χρόνος φόρτισης των μπαταριών καθώς χρειάζονται μόλις 4,5 ώρες να φορτίσουν και οι δύο. Το βάρος του scooter είναι στα 115 κιλά.

Μικρό σε διαστάσεις, αλλά άνετο για 2 επιβάτες με τροχούς 14 ιντσών.

Στην γκάμα της Niu υπάρχουν 9 διαφορετικά μοντέλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλη η γκάμα των νέων μοντέλων της Niu καλύπτει τις προδιαγραφές Euro5, ενώ όλα τα μοντέλα είναι διαθέσιμα με δύο εκδόσεις μπαταριών, τη Standard και την Extended.

Για προπαραγγελίες επισκεφτείτε τη διεθνή πλατφόρμα της Niu, η οποία διαθέτει και ελληνική έκδοση, για να κερδίσετε την ειδική τιμή του MQi GT.

Για τον τιμοκατάλογο των προϊόντων Niu πατήστε ΕΔΩ

Για όλα τα στοιχεία του Niu MQi GT πατήστε ΕΔΩ

Το promo βίντεο της Niu για το MQi GT

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό το ηλεκτρικό scooter… πετάει!

Νέα φίρμα λανσάρει το KSR Group από την Αυστρία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης