Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Daytona έχει τοποθετήσει για το 2022 ένα πολύ ενδιαφέρον adventure μοντέλο στην γκάμα των 125αριών Το Explorer μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου, με τις κατάλληλες προϋποθέσεις του νόμου ισοδυναμίας αδειών οδήγησης.της. Πρόκειται για το Explorer 125 το οποίο έρχεται να δώσει στην καθημερινότητα περιπετειώδη χαρακτήρα μεγαλώνοντας το εύρος δυνατοτήτων κίνησης σε άσφαλτο και χώμα. Οι μεγάλοι τροχοί, οι ικανές αναρτήσεις και η όρθια θέση οδήγησης το κάνουν ιδανικό σύμμαχο στις εξορμήσεις και την εξερεύνηση νέων προορισμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του Explorer είναι ένας μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 12,2 ίππους και 9,5Nm ροπής. Το σύνολο διαθέτει ξεχωριστό ψυγείο λαδιού για την απρόσκοπτη λειτουργία του κινητήρα, δίνοντας τη δυνατότητα στο μοντέλο να πραγματοποιήσει πολλά συνεχόμενα χιλιόμετρα. Ο ψεκασμός είναι ηλεκτρονικός, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι πέντε σχέσεων μηχανικό. Ο κινητήρας είναι πολύ οικονομικός με την Daytona να αναφέρει κατανάλωση της τάξης των 2,8 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα, με την αυτονομία να ξεπερνάει τα 500 χιλιόμετρα χάρη στο ρεζερβουάρ των 15 λίτρων.

Το εμπρός φωτιστικό σώμα θυμίζει BMW F750GS.

Ανταγωνιστική τιμή στα 2.595€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός διαδρομής 150mm και ένα μονό Η κατηγορία των μικρών adventure μοτοσικλετών έχει επιστρέψει δυνατά με μοντέλα όπως το Explorer.αμορτισέρ πίσω, ενώ οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Στα φρένα έχουμε έναν δίσκο μπροστά 267mm και έναν δίσκο 220mm τα οποία συνεργάζονται με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 149 κιλά, κάτι που βοηθάει στο να κινηθείς εύκολα σε όλα τα τερέν με αυξημένη ευελιξία.

Ο εξοπλισμός του Daytona Explorer 125 είναι ένα από τα δυνατά του σημείο έχοντας προστατευτικά κάγκελα κινητήρα, προστατευτικές χούφτες, σχάρα αποσκευών και LED φωτιστικά σώματα. Τα όργανα είναι αναλογικά με στροφόμετρο, ταχύμετρο και δείκτη καυσίμου, ενώ διαθέτει και ένδειξη ταχύτητας. Το μικρό adventure μοντέλο της Daytona μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Daytona στην τιμή των 2.595€.

Ανθεκτικό και σκληροτράχηλο δείχνει το Explorer 125.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ηλεκτρικό Versus 125 e βάζει τέλος στους περιορισμούς αστικής μετακίνησης

Η καθημερινότητα αποκτά στυλ με το Daytona G125

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης