Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ανακοινώθηκε η τιμή της νέας Aprilia RSV4 1100 και της RSV4 1100 Factory στην Ελλάδα οι οποίες θα είναι Μεγαλύτερος κινητήρας, περισσότερη ισχύς.διαθέσιμες τις επόμενες εβδομάδες στα σημεία πώλησης Aprilia. Οι καινούριες μοτοσικλέτες έχουν σημαντικές αναβαθμίσεις για τη νέα χρονιά, ιδιαίτερα στον κινητήρα ο οποίος περνάει τις προδιαγραφές Euro5.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα το νέο μηχανικό σύνολο V4 έχει ανέβει από τα 1.077 κ.εκ. στα 1.099 κ.εκ. με την απόδοσή του να φτάνει πλέον τους 217 ίππους! Σημαντική δουλειά έχει γίνει στο νέο πακέτο ηλεκτρονικών με την Aprilia να έχει φέρει την τεχνολογία MotoGP στις μοτοσικλέτες δρόμου της. Το νέο σύστημα διαθέτει πιο ισχυρή μονάδα ελέγχου Marelli 11MP ECU και νέα μονάδα 6 αξόνων, βελτιώνοντας την ηλεκτρονική διαχείριση, με έλεγχο του γκαζιού Ride-by-Wire και του APRC, όπου η λογική χειρισμού έχει επίσης βελτιωθεί.

Και εργονομικές αλλαγές έχει το RSV4 για πιο άνετη θέση οδήγησης.

Πακέτο ηλεκτρονικών απευθείας από MotoGP

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η RSV4 έχει 6 διαφορετικά προγράμματα οδήγησης, τρία για την πίστα και τρία για τον δρόμο, με τον Πολλαπλές ρυθμίσεις σε όλες τις παραμέτρους της μοτοσικλέτας τη φέρνουν στα μέτρα σου…αναβάτη να μπορεί να επιλέξει και να προσαρμόσει όπως θέλει τη μοτοσικλέτα στα μέτρα του. Στα φρένα επίσης υπάρχουν επίπεδα ρύθμισης, όπως και στις αναρτήσεις, ενώ η Aprilia έχει προσέξει πολύ και την αεροδυναμική της μοτοσικλέτας τοποθετώντας το φέρινγκ με τα εσωτερικά βοηθήματα που είδαμε πρώτη φορά στην RS660. Τέλος η μοτοσικλέτα διαθέτει και LED φωτιστικά σώματα τα οποία έχουν την τεχνολογία bending lights που φωτίζουν το εσωτερικό της στροφής.

Η RSV4 1100 διατίθεται στην τιμή των 19.700€ και η RSV4 1100 Factory στην τιμή των 24.750€. Με την αγορά της μοτοσικλέτας η Aprilia προσφέρει το πακέτο δωρεάν υπηρεσιών με επέκταση εγγύησης 2 ετών (4 χρόνια συνολικά) και 4 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Τα νέα Aprilia RSV4 και RSV4 Factory θα τα βρείτε ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην πίστα για δοκιμές η νέα Aprilia RSV4

Στα 10.550€ η τιμή του Aprilia Tuono 660

Με αυτή τη μοτοσικλέτα αρχίζεις την καριέρα σου στους αγώνες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης