Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Moto Guzzi ανακοίνωσε τις τιμές των νέων V9 οι οποίες για το 2021 δέχτηκαν σημαντικές αλλαγές. Οι δυοΑναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα στον κινητήρα… εκδόσεις του μοντέλου είναι οι Roamer και Bobber οι οποίες διατηρούν μεν τον κλασικό τους χαρακτήρα, αλλά ουσιαστικά πρόκειται για εντελώς νέα μοντέλα με αναβάθμιση σε όλα τα σημεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα καινούρια V9 έχουν πλέον καινούριο κινητήρα 853 κ.εκ. ο οποίος προέρχεται από το V85TT. Η απόδοσή του είναι 65 ίπποι και η ροπή φτάνει τα 73 Nm κάτι που σημαίνει πως έχει γίνει πλέον αρκετά πιο ισχυρή σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Αυτό έχει οδηγήσει όπως είναι φυσιολογικό, σε αναβάθμιση και του πλαισίου το οποίο διαθέτει ενισχύσεις τόσο στην περιοχή του λαιμού, όχι και στο πίσω μέρος προκειμένου να αυξήσει την σταθερότητα και την ακρίβεια στην οδήγηση.

Το ιδιαίτερο V9 Bobber είναι πιο... άγριο

Μοτοσικλέτες με στιλ και ιστορία που δεν περνάει απαρατήρητη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καινούρια επίσης είναι η σέλα στο Bobber με πιο μίνιμαλ στιλ και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με Roamer και Bobber οι δύο εκδόσεις του V9τεχνολογία LED, ενώ ο προβολέας εμπρός διαθέτει φώτα ημέρας DRL με το χαρακτηριστικό σχήμα του αετού του Mandello del Lario. Το Roamer είναι πιο εύχρηστο και εύκολο στην οδήγηση αυξάνοντας την απόλαυση σε καθημερινή βάση, ενώ το Bobber είναι πιο ιδιαίτερο με τα φαρδιά του ελαστικά και το εκλεπτυσμένο του στιλ.

Τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα και με μειωμένη ισχύ για αναβάτες με δίπλωμα μοτοσικλέτας A2. Η τιμή του V9 Roamer είναι στα 10.090€ και τη τιμή του V9 Bobber είναι 10.360€. Η Moto Guzzi  προσφέρει δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης για 2 χρόνια και δωρεάν 4 χρόνια οδική βοήθεια.

Όλα τα στοιχεία για τα νέα V9 θα τα βρείτε ΕΔΩ.

Πιο κλασική η μορφή του Roamer...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιο εργοστάσιο μοτοσικλέτας γιορτάζει φέτος 100 χρόνια από την ίδρυσή του;

Ένα Scrambler βασισμένο στο Moto Guzzi V9

Ικανός ταξιδευτής, ιδανικός ονειροπόλος το Moto Guzzi V85TT Travel

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης