Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η MV Agusta δε σταματάει να μας παρουσιάζει συνεχώς νέους τρόπους προσέγγισης του κοινού της με το Στο δεύτερο επεισόδιο πρωταγωνιστεί ο Maverick με μια Brutaleτμήμα marketing να δουλεύει υπερωρίες. Μετά λοιπόν την προκλητική παρουσίαση του Superveloce Serie Oro και το ρεκόρ Guinness με το ταξίδι της Turismo Veloce από τη Σουηδία στην Ιταλία, σειρά είχε ένα κόμικ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιταλική φίρμα, με τις ρωσικές “πλάτες”, αποφάσισε να γίνει δημιουργική και να παρουσιάσει μια σειρά κόμικ μέσω διαδικτύου. Οι άνθρωποι της MV Agusta πλησίασαν το Scuola Internazionale di Comics της Ακαδημίας Reggio Emilia Visual Arts και η υπέροχη αυτή ιδέα πήρε σάρκα και οστά. Το σενάριο των επεισοδίων ανάλαβε να γράψει ο Tommaso De Stefanis, ενώ το σχέδιο επιμελήθηκε ο Davide Castellucio.

Η Superveloce Serie Oro πήγε από το Exotica στο... Erotica!

Όλα τα μοντέλα της MV Agusta θα εμφανιστούν στη σειρά κόμικ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα επεισόδια των κόμικ δίνεται έμφαση στην προσωπικότητα της κάθε μοτοσικλέτας μέσω του ιδιοκτήτηΦέτος η MV Agusta γιορτάζει τα 75 χρόνια ιστορίας της της. Το κείμενο της παρουσίασης αναφέρει πως “Δύο αναβάτες δεν είναι ποτέ ίδιοι. Γι’ αυτόν το λόγο κάθε MV Agusta είναι μοναδική και σχεδιασμένη για κάθε ξεχωριστό αναβάτη και καταλαβαίνουμε πως οι πρωταγωνιστές των κόμικ θα ταιριάζουν απόλυτα με την προσωπικότητα του κάθε μοντέλου της Agusta.

Στο πρώτο επεισόδιο εμφανίζεται ο Cesare με την αγαπημένη του Turismo Veloce. Στα επόμενα επεισόδια θα βρούμε τους Maverick (Brutale), Valentina (Brutale Rush), Brando (Superveloce 800), Lewis (Dragster), Nikita (Brutale), Alain (Turismo Veloce Rosso) και Jordan (F3). Ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου είναι Soul of the Mountain και μπορείτε να αφιερώσετε δύο λεπτά για να το διαβάσετε ΕΔΩ.

Το Turismo Veloce που πέρασε από 14 πόλεις σε 24 ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτες εικόνες της Bimota KB4

Το τρελό ρεκόρ που θέλει να σπάσει η MV Agusta

Το ντοκιμαντέρ της MV Agusta για τα 75 χρόνια της θα σε κάνει να δακρύσεις

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης