Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πριν από μερικές εβδομάδες το πρώην αφεντικό της MV Agusta, Giovanni Castiglioni και η εταιρεία τουΤο κορυφαίο B-52 ποδήλατο της Stealth είναι πιο ισχυρό (6,2kW) από το κορυφαίο μοντέλο της Super Soco (5,1kW)! C-Creative, είχε ανακοινώσει ότι ξεκινάει συνεργασία με τη Stealth Electric Bikes. Η συμφωνία ήταν να παρέχει πόρους και τεχνογνωσία στην αυστραλιανή εταιρεία προκειμένου να γιγαντωθεί και να γίνει βασικός παίκτης στην αγορά των ηλεκτρικών ποδηλάτων και αργότερα των ηλεκτρικών μοτοσικλετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Stealth φαίνεται πως επωφελήθηκε άμεσα από τη νέα συμφωνία με τον πρώην CEO της MV Agusta  και ανακοίνωσε την εμπορική συνεργασία της με τη VMoto Soco στην Ιταλία. Η VMoto έχει εδραιωθεί πλέον στην παγκόσμια αγορά με φίρμες όπως η Super Soco και η συμφωνία με τη Stealth θα δυναμώσει την γκάμα της στο κομμάτι των ηλεκτρικών ποδηλάτων, ενώ παράλληλα θα δώσει την ευκαιρία στη Stealth να μπει στην αγορά της Ιταλίας.

Η Super Soco έχει συνεργασία με τον πρώην πρωταθλητή MotoGP Jorge Lorenzo.

Η VMoto έχει δυνατή παρουσία και στην Ελλάδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Super Soco έχει ένα μεγάλο δίκτυο εγκατεστημένο στην Ευρώπη με αποτέλεσμα η Stealth άμεσα να έχει Το δίκτυο της Super Soco στην Ελλάδα επεκτείνεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Χίο!πρόσβαση σε πολλές αγορές παρουσιάζοντας τα προϊόντα της. Παράλληλα οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν στο κομμάτι της ηλεκτροκίνησης προκειμένου να αναπτύξουν ακόμα καλύτερα προϊόντα.

Η Soco μέχρι στιγμής στην γκάμα της έχει μικρά ηλεκτρικά μοντέλα και scooter. Ίσως, η συνεργασία με τη Stealth τη φέρει πιο κοντά σε μεγαλύτερες μοτοσικλέτες για να μπορέσει να χτυπήσει στην Ιταλία εταιρίες όπως η Energica η οποία για την ώρα κυριαρχεί στις μεγάλες ηλεκτρικές μοτοσικλέτες.

Το B-52 της Stealth είναι ένα κορυφαίο enduro ηλεκτρικό ποδήλατο με ποιοτικά περιφερειακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ποια εταιρεία συνεργάζεται η Felo για ηλεκτρικό scooter

Νέα χρώματα για το κορυφαίο Super Soco TC MΑΧ

Το πρώην αφεντικό της MV Agusta μπαίνει στα ηλεκτρικά ποδήλατα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης