Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Valentino Rossi μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά τη νέα σεζόν στο MotoGP και ίσως βρίσκεται στα Τα κεντρικά της Giant είναι στην Taiwan, αλλά κατασκευάζει ποδήλατα και στην Ευρώπητελευταία μέτρα της καριέρας του ωστόσο η κληρονομιά που θα αφήσει είναι εκπληκτική. Δημιουργώντας την ακαδημία νέων αναβατών VR46 χάρισε στην Ιταλία ξανά σημαντικούς αναβάτες οι οποίοι είναι ικανοί να πρωταγωνιστήσουν στα κορυφαία πρωταθλήματα μοτοσικλέτας στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας από τους σημαντικούς τρόπους προπόνησης ενός αναβάτη MotoGP είναι η ποδηλασία και η ακαδημία VR46 δε θα μπορούσε να μην έχει τον επίσημο συνεργάτη σε αυτόν τον τομέα. Η Giant, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ποδηλάτων συμφώνησε με την ακαδημία του Rossi να γίνει επίσημος προμηθευτής ποδηλάτων της ακαδημίας για το 2021.

Ένα από τα πιο εξελιγμένα ποδήλατα της Giant στα χέρια των αναβατών MotoGP.

Όλοι οι αναβάτες MotoGP προπονούνται με ποδήλατα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασικό ποδήλατο από τη σειρά των ηλεκτρικών mountain θα είναι το Giant Trance XE+Pro. Πρόκειται για τοΚάποιοι από τους αναβάτες λαμβάνουν μέρος και σε ποδηλατικούς γύρους κορυφαίο ποδήλατο της φίρμας το οποίο διαθέτει πολλές καινοτομίες και τεχνολογία αιχμής. Φυσικά, στη φαρέτρα των αναβατών θα μπει και η σειρά TCR Advanced για κίνηση στο δρόμο, όπως και τα Propel.

Η προπόνηση με ποδήλατο για τους αναβάτες MotoGP είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς γυμνάζει μύες οι οποίοι δεν μπορούν εύκολα να ενεργοποιηθούν σε κάποιο γυμναστήριο. Οι Pecco Bagnaia, Enea Bastianini, Franco Morbidelli και Luca Marini λοιπόν θα έχουν στη διάθεσή τους τα ποδήλατα της Giant για προπόνηση, αλλά και διασκέδαση.

Πολλοί αναβάτες έχουν προσωπικές συμφωνίες με κατασκευαστές ποδηλάτων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης