Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο ερχομός των αυστηρότερων περιορισμών στους ρύπους με το πρωτόκολλο Euro5 άφησε ένα μεγάλο Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσικλετώνκομμάτι καινούριων μοτοσικλετών στο… ράφι. Από την άλλη όμως δημιούργησε και σπουδαίες ευκαιρίες όπως αυτήν της περίπτωσης της CFMoto η οποία δύο σημαντικά της μοντέλα τα προσφέρει σε πολύ δελεαστική τιμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα sport touring μοντέλα της φίρμας 400GT και 650GT με προδιαγραφές ρύπων Euro4 έρχονται με σημαντική έκπτωση της τάξης των 500€. Οι μοτοσικλέτες της προσφοράς είναι σε περιορισμένο αριθμό, είναι ετοιμοπαράδοτες και είναι μια πραγματικά καλή ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα μοντέλα στην γκάμα της εταιρείας.

Μικρό σε διαστάσεις, αλλά εξαιρετικά ευρύχωρο και ολοκληρωμένο το 400GT.

Με την έκπτωση το 400GT κοστίζει 4.990€ και το 650GT 5.490€!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση του 650GT ο κινητήρας είναι δικύλινδρος 649,3 κ.εκ. με απόδοση 61,6 ίππους και 58,5 NmΤον σχεδιασμό έχει αναλάβει ο οίκος Kiska ροπής. Είναι εξοπλισμένο με φρένα της J.Juan, TFT οθόνη πληροφοριών και ABS της Continental. Ιδανικό sport touring για άνετο και γρήγορο ταξίδι με ασφάλεια.

Το 400GT είναι το μικρό αδερφάκι της 650GT έχοντας και εκείνο sport touring DNA. Ο κινητήρας είναι και σε αυτήν την περίπτωση δικύλινδρος 400,4 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 42 ίππους και 36,5Nm ροπής. Ο ψεκασμός είναι της Bosch με εξαιρετική απόκριση και υπέροχο ήχο. Το ρεζερβουάρ είναι 19 λίτρων κάτι που χαρίζει μεγάλη αυτονομία σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση σε καύσιμο.

Τα δύο μοντέλα της CFMoto μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Muvus.

Τιμοκατάλογος CFMoto 2021

Έγχρωμη οθόνη TFT με πολλές πληροφορίες και όμορφα γραφικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Πεκίνο παρουσιάστηκε η Sport έκδοση του CFMoto 700 CL-X

Το 800MT της CFMoto έρχεται με απίστευτο εξοπλισμό

Σε τρεις εκδόσεις το CFMoto CL-X 700

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης