Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Kymco μπαίνει δυναμικά στην άνοιξη, κατεβάζοντας σημαντικά τις τιμές σε τρία από τα κορυφαία της Δυνατές προσφορές με… Follow your Heart εκπτώσειςscooter. Το δυνατό σημείο των μοντέλων της Kymco είναι η πρακτικότητα, η ευελιξία και η οικονομία τα οποία προσφέρει απλόχερα στον σύγχρονο αναβάτη, τώρα και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα τρία μοντέλα με μειωμένη τιμή είναι το Xciting-S 400. Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της φίρμας, καθώς συνδυάζει την άνεση και τη σπορ συμπεριφορά με άψογο τρόπο. Η απόδοση του κινητήρα G5 είναι κορυφαία με 36 ίππους, ενώ και ο εξοπλισμός είναι ανάμεσα στους κορυφαίους. Η τιμή της προσφοράς είναι 5.995€, σε αντίθεση με τα 6.695€ της αρχικής τιμής.

Από τα καλύτερα ισορροπημένα μοντέλα της Kymco είναι το X-Citing S 400

Κλείστε το test ride σας και κερδίστε ένα People 125!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα ένα σημαντικό μοντέλο της γκάμας είναι το DownTown 350i, ένα scooter με touring χαρακτήρα για Με ένα Test Ride μπορεί να κερδίσεις ένα scooter της Kymcoμεγάλες αποστάσεις εντός και εκτός πόλης. Η τιμή προσφοράς είναι στα 4.795€, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα δελεαστικό. Τέλος, στην προσφορά υπάρχει και το X-Town 300i, το οποίο στην τιμή προσφοράς των 3.895€ αποτελεί μία από τις καλύτερες λύσεις για την καθημερινή μετακίνηση.

Η Kymco, διατηρεί επίσης το πρόγραμμα Test Ride It που σου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσεις όποιο scooter προτιμάς. Αρκεί να μπεις στην ιστοσελίδα της Kymco και να κλείσεις τη θέση σου απολαμβάνοντας την εμπειρία της οδήγησης όποιου μοντέλου επιθυμείς. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Kymco κληρώνει και ένα People S 125 ABS σε εκείνον που γράψει τη δική του κριτική για το μοντέλο που δοκιμάσει!

Για να κλείσετε Test Ride πατήστε ΕΔΩ

Άνετο και ικανό για μεγάλες αποστάσεις το DownTown 350ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καινούρια έκδοση Sport για το Kymco Like 125

Τι είναι αυτό που κάνει το Voge 300AC να ξεχωρίζει;

Σημαντικά βραβεία για την Kymco

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης