Σαλπάρει για Ευρώπη το νέο Cyclone RE3 της Zongsheng

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021, 11:03
Σαλπάρει για Ευρώπη το νέο Cyclone RE3 της Zongsheng

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές μοτοσικλετών στην Κίνα, η Zongshen, με ιστορία πάνω από 30 χρόνια και συνεργασίες με εργοστάσια όπως η Piaggio, η Suzuki και η Harley Davidson είναι έτοιμη να φέρει στην Ευρώπη το πιο premium μοντέλο της. Πρόκειται για το Cyclone RE3 ένα μοντέρνο ρετρό μοντέλο το οποίο για το 2021 έχει αναβαθμιστεί σημαντικά με καινούριο κινητήρα και σχεδιασμό.

Όμορφο μοντέλο από την Κίνα με πολύ premium αισθητική.

Νέος κινητήρας 400 κ.εκ. με 43 ίππους

Εξωτερικά οι αλλαγές δεν είναι πολλές καθώς έχουμε νέους χρωματισμούς στη σέλα, εσωτερικό φωτισμό, Στην Κίνα η τιμή του RE3 είναι στα 3.800€νέες ζάντες και καινούρια εξάτμιση. Ο κινητήρας του RE3 είναι ένας δικύλινδρος σε σειρά 401 κ.εκ. ο οποίος έχει απόδοση 43 ίππους και 34Nm ροπής. Είναι προδιαγραφών Eurο5 κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να έρθει στις ευρωπαϊκές αγορές, ενώ μαζί με το RX6 με τον καινούριο κινητήρα 650 κ.εκ. είναι η αιχμή του δόρατος της εταιρείας.

Το Cyclone RE3 είναι επίσης εξοπλισμένο με έγχρωμη οθόνη TFT, αισθητήρα πίεσης ελαστικών και σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone μέσω bluetooth. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών με tubeless ελαστικά, ενώ το βάρος είναι στα 184 κιλά.

Την αποκλειστική αντιπροσωπεία Zongshen στην Ελλάδα έχει η Καραθανάση Motor με έδρα τα Τρίκαλα.

Τα φωτιστικά σώματα είναι LED εμπρός και πίσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το καινούριο μοντέλο της Zongshen έχει κινητήρα της Norton

Επιβεβαιώθηκε η έλευση του CFMoto 800MT

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021, 11:03