Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα πλέον επιτυχημένα μοντέλα της Piaggio, το Beverly, φαίνεται ότι θα δεχτεί πολύ σημαντικές αλλαγές για την επόμενη χρονιά. Άλλωστε έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που εμφανίστηκε πρώτη φορά το ιταλικό scooter και ακόμα πουλάει σαν τρελό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την επόμενη χρονιά η Piaggio προχωράει σε μεγάλες αλλαγές σε όλους τους τομείς. Η εξωτερική εμφάνιση αλλάζει και αποκτά πιο σπορ χαρακτήρα, πιο μυώδη, αφήνοντας τις εκλεπτυσμένες γραμμές των προηγούμενων ετών. Τεχνολογίας LED θα είναι τα φώτα και τα φλας, ενώ η πινακίδα θα είναι τοποθετημένη στον τροχό χαμηλά.

Σίγουρα πιο μυώδες με την πολυτέλεια να είναι ξανά στην πρώτη γραμμή για το Beverly

Αναβάθμιση σε όλους τους τομείς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο θα είναι οι κινητήρες για το νέο Beverly, ένας 300άρης και ένας 400 κ.εκ. με τεχνολογία Euro5. Στην Νέες τεχνολογίες στους κινητήρες για μειωμένη κατανάλωση…περίπτωση του “μικρού” 300 κ.εκ. θα έχουμε αύξηση 23% στην ιπποδύναμη φτάνοντας πλέον τους 25,8 ίππους. Στην περίπτωση του κινητήρα των 400 κ.εκ. ο οποίος θα αντικαταστήσει εκείνον των 350 κ.εκ. η ισχύς θα φτάνει τους 35,4 ίππους κάτι που σημαίνει δυνατές επιδόσεις και ελαστικότητα στις διαδρομές εντός και εκτός πόλης.

Σημαντική αναβάθμιση έχει δεχτεί το ατσάλινο πλαίσιο το οποίο συνεργάζεται με αναρτήσεις της Showa και 16 ιντσών τροχό εμπρός. Στο 400άρι το πίσω ελαστικό θα έχει φαρδύτερο ελαστικό στα 150/70, ενώ θα υπάρχει έκδοση S και έκδοση HPE με διαφορετικό τελικό εξάτμισης.

Αρκετή θα είναι και η τεχνολογία που θα διαθέτει το Beverly με οθόνη 5,5” TFT, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και άνοιγμα των αποθηκευτικών χώρων επίσης χωρίς κλειδί. Η συνδεσιμότητα με το Piaggio MIA θα είναι διαθέσιμη μέσω bluetooth με το smartphone στην έκδοση 400 HPE για αναβαθμισμένη μετακίνηση κάθε μέρα. Θα περιμένουμε τις επόμενες εβδομάδες για ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες της νέας γενιάς Beverly.

LED τεχνολογία παντού για το νέο Beverly της Piaggio

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης