Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Έπειτα από πολλές κατασκοπευτικές εικόνες, πολλές εικασίες και πολλούς μήνες ανυπομονησίας η KTM Πάνω στη συγκεκριμένη πλατφόρμα θα δούμε και τα RC200 και RC125διέρρευσε τις πρώτες εικόνες του νέου της RC390. Περιμέναμε μεγάλες αλλαγές στο supersport μοντέλο της KTM ακόμα και στον κινητήρα με τις φήμες να θέλουν ένα μεγαλύτερο RC490, ωστόσο όπως δείχνουν τα πράγματα οι Αυστριακοί θα επιμείνουν στον κινητήρα των 390 κ.εκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν φαίνεται σε πρώτη φάση το νέο, ενιαίο εμπρός φωτιστικό σώμα να είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το προηγούμενο. Το χρώμα προέρχεται από την αγωνιστική ομάδα MotoGP με μπλε και πορτοκαλί. Εκατέρωθεν του φωτιστικού σώματος υπάρχουν ενσωματωμένα τα φλας, ενώ νέο είναι το τιμόνι, μεγαλύτερο το ρεζερβουάρ και μεγαλύτερος ο εμπρός δίσκος στα φρένα.

Έντονες αλλαγές στο σχήμα της μοτοσικλέτας η οποία έρχεται με γονίδια MotoGP.

Η επίσημη παρουσίαση ίσως γίνει στο MotoGP Αυστρίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του RC390 θα είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος των 373,2 κ.εκ. ο οποίος αναμένεται ναΕίναι σχεδόν βέβαιο ότι το νέο RC390 θα έχει ηλεκτρονικά βοηθήματα της KTM αποδίδει 45 ίππους και φυσικά να περνάει τις προδιαγραφές Euro5. Νέο αναμένεται να είναι το πλαίσιο και να συνεργάζεται με τις αναρτήσεις της WP που θα είναι πιο ποιοτικές από το προηγούμενο μοντέλο. Τα φρένα είναι της ByBre, ενώ στον εξοπλισμό έχουμε οθόνη TFT δανεισμένη από το Adventure 390.

Το νέο RC390 είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του στο Grand Prix της Αυστρίας το προσεχές τριήμερο στο Red Bull Ring για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

Οι render εικόνες μας έρχονται από την Ινδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φήμες για νέο Duke από την KTM με μεγαλύτερο κινητήρα

Με αεροδυναμικά βοηθήματα το ιδιαίτερο RC8C της KTM

Ο Dani Pedrosa επιστρέφει στο MotoGP

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης