Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το SYM Road Trip είναι ένας θεσμός ο οποίος έχει ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση τα τελευταία χρόνια. Το Οι συμμετέχοντες θα είναι συνεργάτες της Γκοργκόλης Α.Ε.ιδιαίτερο αυτό οδοιπορικό με scooter της SYM κάθε χρόνο πραγματοποιείται σε διαφορετικές τοποθεσίες και οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν, να διασκεδάσουν, να συναντήσουν νέα μέρη και φυσικά να απολαύσουν την οικογένεια της μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος το Σεπτέμβριο, το ραντεβού έχει καθοριστεί για τις Άλπεις. Η εκκίνηση θα δοθεί από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και από εκεί το καραβάνι των scooters της SYM θα επιβιβαστεί στο πλοίο για Ancona, απ’ όπου θα ξεκινήσει το «Tour to the French Alpes». Η διαδρομή αναμένεται να καθηλώσει τους συμμετέχοντες καθώς περιλαμβάνει το βαθύ μπλε των μεσογειακών ακτών της Κυανής Ακτής, μέχρι τις επιβλητικές διαδρομές των Άλπεων.

Στο φετινό Road Trip θα λάβουν μέρος 27 scooter, ανάμεσά τους τα Maxsym 400, Maxsym TL, Joyride 300i, HD300, Cruisym 300a. Εκκίνηση θα δοθεί στις 20 Σεπτεμβρίου και ο τερματισμός θα γίνει την 1η Οκτωβρίου στο ιστορικό Rimini της Ιταλίας. Η διαδρομή περιλαμβάνει πέρασμα από τις πόλεις τις Τοσκάνης, όπως η Σιένα, η Πίζα και η Φλωρεντία, ενώ αργότερα το κομβόι θα απολαύσει το κοσμοπολίτικο Μονακό στη Γαλλία και την πόλη της Νίκαιας με θέα τη Μεσόγειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνέχεια περιλαμβάνει βουνό καθώς τα scooter της SYM θα «σκαρφαλώσουν» σε υψόμετρο 2.802 μέτρα στο Col de la Bonette. Πρόκειται για το ψηλότερο, ασφαλτοστρωμένο πέρασμα των Άλπεων αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Η ολοκλήρωση του ταξιδιού θα γίνει πάλι από την Ιταλία με περάσματα από σημαντικές πόλεις όπως η Πάρμα, το Τορίνο και η Μόντενα. Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν… εικονικά αυτό το υπέροχο ταξίδι, θα υπάρχουν καθημερινές ανταποκρίσεις με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, στην ιστοσελίδα https://roadtrip2022.sym.gr/ που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης