Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η αλλαγή του χρόνου έφερε πολλά συμβόλαια στον τερματισμό τους όσον αφορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, με αποτέλεσμα να δούμε νέους αναβάτες σε νέες μοτοσικλέτες επίσημα πλέον. Ένας από αυτούς είναι ο Pol Espargaro, ο οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά στη σέλα της Honda, με την οποία θα αγωνιστεί το 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Espargaro το 2020 αγωνίστηκε στην εργοστασιακή ομάδα της KTM με πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις καιΈτοιμος να κάνει το όνειρο πραγματικότητα ο Pol. πολύ καλά αποτελέσματα, κάτι που τον αντάμειψε με ένα ονειρεμένο συμβόλαιο να οδηγήσει για την πρωταθλήτρια Repsol Honda. Το πρώτο βίντεο το οποίο παρουσίασε το HRC ήταν με τον ίδιο τον Pol Espargaro σε κάποιο χειμερινό θέρετρο να συναντάει για πρώτη φορά τη «δική» του RC213V και πραγματικά να παθαίνει σοκ. Η πρώτη του φράση ήταν «θα βάλω τα κλάματα», κάτι που δείχνει πόσο ονειρευόταν ο Ισπανός να δει το νούμερο 44 στη μάσκα της εικονικής μοτοσικλέτας.

Σχεδόν δεν το πίστευε ο Pol ότι θα οδηγήσει τη Repsol Honda.

Θα είναι ο Marc Marquez στη δεύτερη Repsol Honda στο Κατάρ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός ανέβηκε στη σέλα της μοτοσικλέτας εκστασιασμένος και δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι δούλεψε σκληρά για να φτάσει εδώ με πολλές θυσίες. Όσο για την RC213V, του φάνηκε πολύ στενή αλλά έμεινε εκεί μη θέλοντας να πει περισσότερα για τη μοτοσικλέτα.

Ο Pol Espargaro, όπως και οι υπόλοιποι αναβάτες του MotoGP, θα οδηγήσουν σε περίπου έναν μήνα τις μοτοσικλέτες τους στις πρώτες δοκιμές της χρονιάς στη Μαλαισία.

Το βίντεο της Repsol Honda

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με πίκρα αποχαιρετά το 2020 ο Marc Marquez

MotoGP Portimao: Τεράστια νίκη για τον Oliveira

Κινδυνεύει το Honda VFR800X από το Euro5;

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης