Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Vmoto είχε ανακοινώσει εδώ και αρκετούς μήνες την έλευση των νέων της μοντέλων για το 2021. Αυτό όμως Πρεσβευτής της Super Soco είναι ο Jorge Lorenzo.που μας κρατούσε κρυφό είναι ότι στην επίσημη πρεμιέρα των μοντέλων -η οποία έγινε διαδικτυακά- ανάμεσα στους παρουσιαστές ήταν ο πρώην αναβάτης MotoGP Jorge Lorenzo, που είναι και πρεσβευτής της φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Vmoto Super Soco παρουσίασε δύο καινούριες ηλεκτρικές μοτοσικλέτες, τις TS Street Hunter και TC Wanderer και ένα ηλεκτρικό scooter, το CUmini. Οι δύο μοτοσικλέτες έχουν κοινά ηλεκτρικά μέρη με κινητήρα 2,5kW (3,4 ίππους) ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο του πίσω τροχού. Η μπαταρία είναι επίσης ίδια με αυτονομία 194 χιλιόμετρα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 74Km/h.

Το CUmini είναι ένα μικρό ηλεκτρικό scooter με επιδόσεις 50αριού.

Ένα ρετρό και ένα πιο επιθετικό μοντέλο από την Vmoto

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τροχοί είναι 17 ιντσών, τα φώτα είναι τεχνολογίας LED, ενώ το εμπρός πιρούνι είναι ανεστραμμένο και η Οι τιμές των νέων Soco αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστικές.δαγκάνα του φρένου εμπρός ακτινική. Οπτικά πάντως τα δύο μοντέλα διαφέρουν αρκετά, με το Wanderer να γέρνει προς τη ρετρό πλευρά, ενώ το Hunter είναι πιο σύγχρονο και επιθετικό.

Το scooter της Super Soco είναι εξοπλισμένο με ηλεκτροκινητήρα 0,6kW ο οποίος χαρίζει τελική ταχύτητα 45 Km/h στο CUmini. Η μπαταρία προσφέρει αυτονομία 70 χιλιομέτρων, ενώ η φόρτιση γίνεται σε μόλις 3,5 ώρες. Τόσο οι μοτοσικλέτες της Soco όσο και το scooter διαθέτουν σύστημα συνδεσιμότητας Super Soco Cloud Control, το οποίο προσφέρει και εύρεση του δίκυκλου μέσω GPS.

Αδιαμφισβήτητα πάντως τις εντυπώσεις στην παρουσίαση της κινεζικής φίρμας έκλεψε ο Jorge Lorenzo!

Η παρουσίαση της Super Soco

 

Πρεσβευτής της Vmoto είναι ο Jorge Lorenzo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμφωνία-ρεκόρ για κατασκευαστή ηλεκτρικών μοτοσικλετών της Ιταλίας

Μέσα στον Φεβρουάριο η νέα γενιά ηλεκτρικών μοτοσικλετών Super Soco

Xiaomi Super Soco CUx: Ηλεκτρικό και scooter

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης