Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μια εξαιρετικά θετική εξέλιξη είχαμε στην κατάσταση της υγείας του Marc Marquez. Ο Ισπανός αναβάτης Ο Marquez θα δώσει το «παρών» στην παρουσίαση της Repsol Honda. της Repsol Honda, όπως είναι γνωστό, αντιμετωπίζει πρόβλημα διπλωπίας στην όρασή του (τα βλέπει όλα διπλά) και ακολουθεί εδώ και τρεις μήνες ειδική αγωγή για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νέα όμως είναι πολύ θετικά για τον έξι φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή MotoGP μετά την τελευταία επίσκεψή του στον γιατρό dr Sanchez Dalmau. Ο γιατρός επιβεβαίωσε ότι η κατάσταση της όρασης του αναβάτη έχει βελτιωθεί σημαντικά, με αποτέλεσμα να του επιτρέψει για πρώτη φορά έπειτα από τρεις μήνες να οδηγήσει μοτοσικλέτα.

Η ταχύτητα του Ισπανού επανήλθε από την πρώτη στιγμή.

Ο Marquez, φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία και οργάνωσε μαζί με τον αδερφό και τον πατέρα του μια προπόνηση με μοτοσικλέτα motocross. Στην πίστα Ponts προσπάθησε να κάνει τις απαραίτητες ασκήσεις που του υπέδειξαν οι γιατροί και από ό,τι φαίνεται όλα πήγαν καλά, ενώ παράλληλα ο Ισπανός διασκέδασε στη σέλα της Honda CRF του βρίσκοντας ξανά την αίσθηση της οδήγησης και της ταχύτητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο ο Marquez φαίνεται να πιέζει αρκετά τη μοτοσικλέτα του, αλλά πιο σημαντική είναι η έκφραση ανακούφισης στο πρόσωπό του όταν ολοκληρώνει το πρώτο σκέλος της προπόνησης και βγάζει το κράνος του. Ο μορφασμός μόλις βγάζει το κράνος τα λέει όλα…

Απολαύστε τον Marquez να οδηγεί ξανά, μετά από τρεις μήνες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης