Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Εδώ και έναν χρόνο οι φήμες όλο και φουντώνουν για την επιστροφή της Cagiva στο προσκήνιο. Η θρυλικήΗ MV Agusta μέσα στον επόμενο χρόνο θα παρουσιάσει μια νέα σειρά μοντέλων στα 550 κ.εκ. φίρμα ανήκει στη MV Agusta και, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της εταιρείας, δεν αποκλείεται να δούμε ξανά το λογότυπο της Cagiva ξανά σε μοντέλα μοτοσικλέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Timur Sardarov, CEO της MV Agusta, έχοντας μια πολύ επιτυχημένη πορεία τα τελευταία χρόνια, ξεκαθαρίζει πως ήδη εξετάζεται η πιθανότητα να έχουμε μια σειρά μοντέλων της Cagiva. Ωστόσο ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν η εταιρεία θα βγει στην αγορά ως υπο-μάρκα της MV Agusta ή θα είναι ξεχωριστό κομμάτι με το λογότυπο Elefant.

Το φοβερό και τρομερό Tourismo Veloce ίσως αποκτήσει το adventure αδερφάκι του...

Υπάρχουν σκέψεις για «ηλεκτροποίηση» της Cagiva!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Cagiva είναι μια φίρμα η οποία ανήκει στη MV Agusta» είπε ο Sardarov μιλώντας σε ιταλικά Μέσα. «Το Το Cagiva Elefant έχει κερδίσει δύο φορές το Rally Dakar το 1990 και το 1994.τμήμα Μάρκετινγκ αξιολογεί τις πιθανότητες τα προϊόντα της Cagiva και επίσης σκεφτόμαστε αν θα διαχωρίσουμε το Elefant σαν υπομάρκα της MV Agusta ή σαν Cagiva Elefant. Ακόμα η απόφαση δεν έχει παρθεί».

Εκείνο που είναι πιθανό να συμβεί και σίγουρα αξιολογείται από τη MV Agusta είναι η Cagiva να γίνει το ηλεκτρικό παρακλάδι της εταιρείας για τις μοτοσικλέτες της νέας εποχής. Όπως δηλαδή η KTM στοχεύει να κάνει τη Husqvarna το ηλεκτρικό της παρακλάδι, έτσι και η MV Agusta να στηρίξει τις προσπάθειες της Cagiva στην τεχνολογία των ηλεκτρικών μοτοσικλετών. Πάντως, το ένα νέο Elefant, δηλαδή μια adventure μοτοσικλέτα, δεν απέχει πολύ από την υλοποίησή της.

Δεν αποκλείεται να δούμε και ένα καινούριο Mito με κινητήρα 550 κ.εκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ντοκιμαντέρ της MV Agusta για τα 75 χρόνια της θα σε κάνει να δακρύσεις

Το μοναδικό Rush 1000 της MV Agusta επιστρέφει με 205 ίππους!

Με ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων το MV Agusta Turismo Veloce 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης