Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Είχαμε χάσει τα ίχνη του νέου adventure μοντέλου της Husqvarna για μερικούς μήνες ωστόσο τώρα η εταιρεία Η Husqvarna χαρακτηρίζει τη Norden την πρώτη της μηχανή ταξιδιούδείχνει ξανά σημάδια ζωής. Το Norden 901 είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση το 2019 στην EICMA, ωστόσο με την έλευση του Covid-19 τα πράγματα πήγαν πίσω χρονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον το Norden 901 πηγαίνει για μοντέλο 2022 με την Husqvarna να ξεκινάει και πάλι τη σταδιακή του προώθηση. Η εταιρεία αποφάσισε να φτιάξει μια σειρά επεισοδίων για το “making of” του μοντέλου. Στο πρώτο επεισόδιο έχουμε να κάνουμε με το σχέδιο του νέου μοντέλου από το εργαστήριο του Kiska με τις επιρροές να είναι από παλαιά μοντέλα της σουηδικής φίρμας.

Κατασκοπευτική εικόνα του βρετανικού MCN από δοκιμές του Norden 901.

Η Husqvarna (KTM) δεν έχει ακόμα δηλώσει συμμετοχή στην EICMA 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Norden 901 θα είναι εξοπλισμένο με τον κινητήρα 890 του KTM Adventure με την απόδοσή του να αγγίζει Οι σχεδιαστές βασίστηκαν πολύ και στα χωμάτινα μοντέλα της Husqvarnaτους 120 ίππους. Τα περιφερειακά αναμένεται να είναι κορυφαία με αναρτήσεις της WP Apex, φρένα της Brembo και όλη την τεχνογνωσία της Husqvarna και της KTM στο πακέτο ηλεκτρονικών. Είναι μάλιστα πιθανό το νέο Norden να διαθέτει και σύστημα ραντάρ με adaptive cruise control.

Η πιθανότερη ημερομηνία για να δούμε ολοκληρωμένο το νέο Norden είναι τον Νοέμβριο στην EICMA, ωστόσο η KTM ακόμα δεν έχει δηλώσει συμμετοχή στο μεγαλύτερο μοτοσικλετιστικό γεγονός του 2021. Θα περιμένουμε τα επόμενα επεισόδια της Husqvarna για να μάθουμε περισσότερα για το νέο μοντέλο και ίσως μάθουμε πότε θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του.

Το πρώτο επεισόδιο της κατασκευής του Norden 901.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μαγειρεύεται» το πρώτο δικύλινδρο Husvarna Vitpilen

Η εταιρεία που “ντύνει” τα μοντέλα της με Replay

Ίσως, το 2022 να έχουμε το πρώτο ηλεκτρικό scooter της Husqvarna

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης