Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Suzuki παρουσίασε πριν από μερικές ημέρες το νέο της εικονικό Hayabusa το οποίο ενθουσίασε τους Δοκιμάστηκε ακόμα και τούρμπο στη νέα Hayabusaφίλους του μοντέλου και της εταιρείας. Στο τελευταίο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Suzuki μας δείχνει το πως εξελίχθηκε και κατασκευάστηκε τελικά η μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνθρωποι της Suzuki πήραν σοβαρά τις απόψεις των κατόχων Hayabusa και προσπάθησα να μην προβούν σε ριζικές αλλαγές. Μπορεί να δοκιμάστηκαν αμέτρητα πλαίσια, κινητήρες, εκκεντροφόροι, ακόμα και υπερτροφοδοτες, ωστόσο η τελική απόφαση ήταν να μείνουν σε μικρές αλλά ουσιώδης αλλαγές σε όλους τους τομείς, κινητήρα, πλαίσιο, αναρτήσεις και αεροδυναμικά.

Ο Πρόεδρος μίλησε... αφού οδήγησε πρώτα!

Με την έγκριση του Προέδρου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Suzuki, Toshihiro Suzuki, σχολίασε πως: “Δεν ήμουν σίγουρος πως θα αισθανόμουν με το πρωτότυπο που θα οδηγούσα, αλλά αμέσως εντυπωσιάστηκα με τον χειρισμό και το βρήκα συναρπαστικό στην οδήγηση. Πήγα μέχρι 180Km/h. Η σταθερότητα ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες μου έδωσε την εντύπωση πως ήταν πολύ διαφορετική και βελτίωνε πολύ τη μοτοσικλέτα, κάτι που θα ικανοποιούσε τους πελάτες”.

Παρακολούθησε το βίντεο της εξέλιξης της Suzuki Hayabusa

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα Suzuki Swift Hybrid για τον Mir

Η Suzuki φροντίζει τη μοτοσικλέτα σας

Παρουσιάστηκε η υπερηχητική Suzuki Hayabusa του 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης