Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις μοτοσυκλέτες τους στην πίστα των Σερρών θα έχουν οι αναβάτες κάθε επιπέδου το Σαββατοκύριακο 2-3 Σεπτεμβρίου.
H εκδήλωση στις Σέρρες απευθύνεται σε όλους τους αναβάτες, από αρχάριους μέχρι αγωνιζόμενους…
Συγκεκριμένα η εκδήλωση της Extreme Trackdays θα περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες αναβατών για αρχάριους, ενδιάμεσους, προχωρημένους και αγωνιζόμενους. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα διεξαχθεί σεμινάριο επεξήγησης κανόνων ασφαλείας στην πίστα η παρακολούθηση του οποίου θεωρείται υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες.

Ειδική μνεία θα δοθεί στην ομάδα των αρχαρίων και ενδιαμέσων στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί-εκπαιδευτές που θα επιδείξουν τις σωστές αγωνιστικές γραμμές, θα επιλύσουν οδηγικές απορίες και θα επιτηρήσουν την ασφάλεια των αναβατών κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην πίστα. Επιπλέον θα υπάρξει σεμινάριο με βασικές αρχές οδήγησης στην πίστα η παρακολούθηση του οποίου είναι δωρεάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παροχές και συμβουλές
Για όσους δεν διαθέτουν εξοπλισμό θα υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης (φόρμα, μπότες, γάντια). Υποχρεωτικός θα είναι και ο τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών που θα πραγματοποιηθεί από τον Όσοι δεν διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό θα μπορούνα να τον ενοικιάσουνΚώστα Σκαφίδα  που μαζί με την ομάδα του θα είναι σε θέση να προβεί σε στήσιμο των μοτοσυκλετών, ρύθμιση αναρτήσεων αλλά και ζύγιση για την διαπίστωση του πραγματικού βάρους της.

Επίσης ο Νίκος Περιστεράς θα δώσει πολύτιμες συμβουλές για τις σωστές πιέσεις, θερμοκρασίες, τρόπο φθοράς  των ελαστικών κ.ά.

Να σημειώσουμε πως οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την πλήρη γκάμα των ολλανδικών λιπαντικών Quantum και να προμηθευτούν τους σχετικούς καταλόγους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 6972233094 ή στο e-mail: sotzaf@techlink.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης