Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Honda κυκλοφόρησε στην αγορά της Ινδίας πριν από μερικούς μήνες ένα ζηλευτό μοντέλο, το CB350 RS.Κινητήρας με απόδοση 21 ίππους και 30Nm ροπής. Πρόκειται για μια μικρή ρετρό μοτοσικλέτα με εξαιρετική εμφάνιση και ποιοτικά χαρακτηριστικά τα οποία δεν πέρασαν απαρατήρητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Honda, λοιπόν, βλέποντας ότι υπήρχε ζήτηση και ενδιαφέρον για το μοντέλο, αποφάσισε να το εισάγει στην Ιαπωνία, μια σπάνια κίνηση, καθώς οι Ιάπωνες δεν συνηθίζουν τέτοιες τακτικές. Στις αρχές Απριλίου, λοιπόν, το όμορφο αυτό μοντέλο της Honda θα ξεκινήσει να διατίθεται και στην αγορά της Ιαπωνίας, ωστόσο κάτι θα είναι διαφορετικό.

Διαφορετικά χρώματα και ίσως κάποιες νέες εκδόσεις θα παρουσιάσει η Honda για το GB350.

Καινούριο όνομα και νέες εκδόσεις για την Ιαπωνία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνο που αποφάσισε η Honda να κάνει προκειμένου να διαφοροποιήσει το μοντέλο είναι να αλλάξει το Το βάρος του 350RS είναι 179 κιλά με 19” εμπρός τροχό.όνομά του. Στην Ιαπωνία, λοιπόν, το CB350 RS θα ονομάζεται GB350 RS για να θυμίζει και τα παλιά μονοκύλινδρα που πωλούνταν στη χώρα τη δεκαετία του ’80.

Ακόμα μια αλλαγή θα είναι στους χρωματισμούς, ενώ σίγουρα οι κινητήρες θα είναι Euro5 και αναμένεται να υπάρξουν και εκδόσεις scrambler και cafe racer. Επομένως είμαστε σε καλό δρόμο να δούμε και στην Ευρώπη το μικρό GB της Honda, ένα όμορφο και σίγουρα ενδιαφέρον μοντέλο για την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Toni Bou κάνει Trial με ένα Africa Twin 1100!

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Γιώργος Αλεξίου «Το πειραχτήρι»

Στην Ελλάδα το κορυφαίο Honda SH350i

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης