Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πολλές σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα συναντάμε στο νέο Joymax Z+ 250 της ” target=”_blank”> για το 2021. Οι τροχοί είναι 14 ιντσών εμπρός και 13 ιντσών πίσω με ελαστικά Maxxis MA-PRO.Από την εξωτερική εμφάνιση μέχρι τον εξοπλισμό και τον κινητήρα, το σπορ scooter της SYM εμφανίζεται πολύ δυναμικό με έμφαση στην ποιότητα και την απόδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εμφάνιση συναντάμε επιθετική σπορ σχεδίαση με LED φωτιστικά σώματα εμπρός, DRL φώτα ημέρας και 28 LED στο πίσω φανάρι. Οι επιφάνειες στην ποδιά έχουν καλυφθεί με carbon υφής υλικό, ενώ στον μαύρο χρωματισμό εκπέμπει μια πολυτέλεια μαζί με την αθλητική του χροιά.

Η ζελατίνα ρυθμίζεται σε δύο θέσεις για καλύτερη προστασία από τον αέρα.

Ισχυρός κινητήρας και τιμή στα 4.295€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του Joymax Z+ 250 είναι τεχνολογίας Euro5, 250 κ.εκ. με απόδοση 21,5 ίππους και 22,5 Nm Το βάρος του scooter είναι 184 κιλά με χωρητικότητα στο ρεζερβουάρ 12 λίτρων.ροπής. Ο ψεκασμός είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενος και συνεργάζεται με ECU μονάδα της Keihin. Στις αναρτήσεις συναντάμε ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 37mm και δύο μονά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα έχουν δίσκους εμπρός και πίσω με ABS της Bosch.

Δυνατό σημείο του scooter της δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Όλα τα στοιχεία του SYM Joymax Z+ 250 ΕΔΩ

Ποικιλία στα όργανα με αναλογικά και ψηφιακά πάνελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κορυφαίο SYM HD300 με Traction Control και Euro5 κινητήρα

Η SYM περνάει στην επόμενη… πίστα με το νέο premium Jet X 125!

Το νέο SYM Cruisym α 300 έρχεται με σύστημα ελέγχου πρόσφυσης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης