Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η premium μάρκα Voge του κολοσσού Loncin έχει ξεκινήσει μια συνεχή αντεπίθεση με πολλά και ποιοτικά Ξεχωρίζει το πολύ ποιοτικό και πλούσια εξοπλισμένο scooter SR4.μοντέλα. Ήδη η κινεζική φίρμα μας είχε παρουσιάσει πριν από μερικούς μήνες τα 300ACX, 500DSX, 650DS και 650DSX τα οποία ήρθαν να εμπλουτίσουν την γκάμα. Στην EICMA 2021 στο Μιλάνο ωστόσο η Voge είχε και άλλες εκπλήξεις να μας παρουσιάσει φέρνοντας ακόμα τέσσερα μοντέλα για το 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νέα 350AC, 500AC, 300 Rally και SR4 ήρθαν για να καλύψουν τα όποια κενά στην γκάμα της φίρμας δίνοντας μεγάλη ποικιλία μοντέλων στους αγοραστές. Το σημαντικότερο ίσως μοντέλο της νέας γκάμας είναι το πρώτο scooter της εταιρείας, το SR4. Πρόκειται για ένα scooter στην κατηγορία GT το οποίο εκτός από την υπέροχη εμφάνιση, διαθέτει και πολύ σύγχρονες τεχνικές λύσεις. Ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την BMW, έχει χωρητικότητα 350 κ.εκ. και αποδίδει 28,5 ίππους. Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει είναι μια κάμερα στο εμπρός μέρος της μάσκας η οποία καταγράφει την πορεία σας με σύστημα αποθήκευσης μέσω κάρτας SD.

Το νέο SR4 είναι το πρώτο scooter της Voge.

Καινούριες εκδόσεις στα ρετρό κλασικά μοντέλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα κλασικά ρετρό μοντέλα έχουμε δύο νέες εκδόσεις που είναι το 350AC και 500AC. Το πρώτο χρησιμοποιεί δικύλινδρο κινητήρα 350 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 38 ίππους και είναι κατασκευασμένος σε συνεργασία με ιαπωνικό εργοστάσιο. Στην περίπτωση του 500AC το κλασικό μοντέλο φέρει δικύλινδρο κινητήρα 500 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 47 ίππους. Νέος είναι ο μονόδρομος συμπλέκτης ολίσθησης, ενώ τα περιφερειακά είναι κορυφαία με αναρτήσεις της KYB, φρένα της Nissin και ψεκασμό της Bosch.

Το 350AC φοράει έναν εντελώς νέο δικύλινδρο κινητήρα.

Και Off-Road μοντέλο στην γκάμα της Voge το 2022

Η Voge κάνει άνοιγμα και σε μια ιδιαίτερη κατηγορία μικρών adventure μοτοσυκλετών οι οποίες είναι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα. Πρόκειται για το 300 Rally ένα On-Off μοντέλο με κινητήρα μονοκύλινδρο απόδοσης 29 ίππων. Οι τροχοί είναι 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω με μεγάλες διαδρομές στις αναρτήσεις για εύκολη πρόσβαση στο χώμα, αλλά και μεγάλη ευχρηστία στην πόλη.

Τα τέσσερα νέα μοντέλα της Voge έρχονται να επεκτείνουν ακόμα περισσότερο την γκάμα της εταιρείας η οποία μπαίνει δυναμικά στο 2022.

Το 300 Rally είναι ένα ικανότατο dual purpose για καθημερινή χρήση, αλλά και μικρές εξορμήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Voge παρουσίασε scooter με ενσωματωμένη κάμερα

Ετοιμάζει δικύλινδρο 350AC η Voge;

Ένεση χρηστικότητας στο 300DS δίνει η Voge

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης