Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα ξεχωριστό κομμάτι της ιστορίας των δύο τροχών και ιδιαίτερα των αγώνων είναι διαθέσιμο προς πώληση Θα έχεις και VIP εισιτήριο για όποιον αγώνα WSBK θελήσειςεδώ και μερικές ημέρες. Πρόκειται για την Kawasaki ZX-10R του 6 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Jonathan Rea με την οποία ο Βρετανός προπονείται στη διάρκεια του χειμώνα ή ανάμεσα στους αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοτοσικλέτα είναι μοντέλο του 2016 και είναι ένα από τα λίγα που είχε βγάλει η Kawasaki στην έκδοση Winter Test KRT. Η μοτοσικλέτα ανήκει στον Jonathan Rea ο οποίος μέσω της Provec Racing την πουλάει με όλη την αγωνιστική προίκα που διαθέτει.

Ο Rea θα σας εξηγήσει όλα τα συστήματα της μοτοσικλέτας αυτοπροσώπως!

Μια αγωνιστική Ninja που έχει περάσει από τα χέρια ενός πρωταθλητή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δελεάσει ακόμα περισσότερο τους αγοραστές η Provec αποφάσισε να τοποθετήσει έναν εντελώς Ο Rea θα εξηγήσει όλες τις ρυθμίσεις της μοτοσικλέτας στον αγοραστή!καινούριο κινητήρα με μηδέν χιλιόμετρα. Διαθέτει την αγωνιστική μονάδα ελέγχου ECU της Kawasaki, σύστημα εξάτμισης της Akrapovic, ψυγείο της Taleo, βύσματα της Samco, Showa αγωνιστικές αναρτήσεις επιπέδου Superstock και Brembo φρένα με J.Juan σωληνάκια.

Εκείνος που θα κάνει δική του τη μοτοσικλέτα θα πάρει μαζί δύο επιπλέον κουστούμια της Speedfiber και δύο σετ τροχούς. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα γνωρίσεις τον ίδιο τον Jonathan Rea και την ομάδα της Kawasaki στα Superbike, ενώ κερδίζεις και ένα VIP εισιτήριο για όποιον αγώνα Superbike θέλεις. Η τιμή της μοτοσικλέτας ξεκινάει από τα 38.000€ και η δημοπρασία θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Ιουνίου.

Το βίντεο στο οποίο ο Rea παρουσιάζει την ZX-10R του.

 

Η μοτοσικλέτα βρίσκεται στα κεντρικά της Provec στην Ισπανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπήκε στο club των 100 νικών ο Jonathan Rea

Φουντώνουν οι φήμες για νέο Kawasaki ZX-4R

Βρήκαμε το ελιξίριο της νεότητας στο Kawasaki Z900

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης