Είναι το πλέον εξελιγμένο τρίτροχο scooter στην ιστορία και το μόνο που διαθέτει όπισθεν στον εξοπλισμό του!

To Sport Advanced έρχεται να πλαισιώσει τις εκδόσεις Sport και Business, για τις οποίες σας είχαμε γράψει εδώ. Γνωστά για τις βελτιώσεις και τις καινοτομίες που φέρνουν κατά καιρούς, τα τρίτροχα της Piaggio πρωτοτυπούν για άλλη μια φορά εισάγοντας κάτι πολύ χρήσιμο στην καθημερινή χρήση. Η προσθήκη “όπισθεν” στο CVT κιβώτιο είναι κάτι εξαιρετικά ευχάριστο, που όμως έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό, θέλουμε να πιστεύουμε ότι άμα τω χρόνω θα την αποκτήσουν και τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mε το βελτιωμένο μονοκύλινδρο κινητήρα μεταβλητού χρονισμού 500 hpe (High Performance Engine) ισχύος 44,2 ίππων, το Sport Advanced διαθέτει κεφαλή με τέσσερις βαλβίδες, έναν εκκεντροφόρο επικεφαλής, τροφοδοσία μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού και γκάζι ride-by-wire (ηλεκτρονικό) με επιλογές στη χαρτογράφηση (στάνταρ και οικονομική). Πέραν της όπισθεν, στο βασικό εξοπλισμό προσφέρεται τρικάναλο ABS, καθώς και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης με δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησής του. Στα όργανα συναντάμε μια ψηφιακή οθόνη πολλαπλών λειτουργιών, η οποία διαθέτει και τη δυνατότητα σύνδεσης με smartphone.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση με τις εκδόσεις Sport και Business, το μοντέλο Sport Advanced διαθέτει επιπρόσθετα προβολέα LED-DRL και διαφορετικό καπάκι μετάδοσης. Η τιμή του μοντέλου ανακοινώθηκε στα 10.940€ και περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Πηγή scooternet.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης