Η εξέλιξη στις μοτοσικλέτες έχει πραγματικά ξεφύγει και αυτό το διαπιστώνουν από πρώτο χέρι όσοι αγοράζουν καινούργιο δίτροχο για τις καθημερινές και όχι μόνο, μετακινήσεις. Η εξέλιξη δεν αφορά μόνο Το Piaggio Beverly κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2001 και έφερε την επανάσταση στην αγορά των σκούτερ μεσαίου κυβισμού…τα ακριβά μοντέλα αλλά και τα καθημερινά, που είναι και προσιτά το ευρύ κοινό.     

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Piaggio Beverly που ήδη κυκλοφορεί με νέα γκάμα κινητήρων και εξοπλισμό που σε.. ζαλίζει. Η ανανεωμένη γκάμα περιλαμβάνει κινητήρες 300 και 350 κ.εκ. που πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 4. Αυτό σημαίνει ότι χάρη στην εφαρμογή νέου καταλύτη, νέου σιγαστήρα, καθώς και ενημερωμένων χαρτογραφήσεων της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου, οι δύο μονοκύλινδροι κινητήρες Piaggio όχι μόνο διατηρούν τις επιδόσεις τους αλλά δεν επιβαρύνουν και το περιβάλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Piaggio Beverly είναι ένα σκούτερ υψηλών προδιαγραφών...

Φουλ εξοπλισμός…
Από εκεί και πέρα ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει, σύστημα πέδησης ABS, σύστημα ελέγχου Το Από ABS μέχρι θύρα USB διαθέτει στον βασικό εξοπλσιμό του Beverlyπρόσφυσης ASR, τηλεχειριστήριο για το άνοιγμα της σέλας που παράλληλα αναβοσβήνει τα φλας, θύρα USB και πολλά άλλα. Τα νέα Piaggio Beverly 300, 300S και Police διαθέτουν επίσης έναν νέο πίνακα οργάνων με λυχνίες για τα συστήματα ABS και ASR με την τελευταία να μπορεί να απενεργοποιηθεί από το κατάλληλο κουμπί στο τιμόνι.

Για όλη τη γκάμα Piaggio Beverly διατίθεται πληθώρα. Βαλιτσάκι χωρητικότητας 37 λίτρων με πλάτη για τον συνεπιβάτη και κανό να φιλοξενήσει ένα full-face κράνος ή δύο jet κράνη, προστασία ποδιών, κουκούλα οχήματος, ηλεκτρονικό αντικλεπτικό σύστημα με ηλεκτρονικό κλειδί και τηλεχειριστήριο, σακίδιο ποδιάς, ανεμοθώρακας, διάφανο παρμπρίζ, φιμέ παρμπρίζ κ.ά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Για να δείτε όλη τη γκάμα των μοντέλων της Piaggio πατήστε
ΕΔΩ

Σε διάφορους χρωματισμούς είναι διαθέσιμο το Beverly
Η έκδοση Police

O πίνακας οργάνων...
Η θύρα USB βρίσκεται στον στάνταρτ εξοπλισμό..

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης