Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η ιταλική φινέτσα ήταν και είναι ασυναγώνιστη και ιδιαίτερα στις μοτοσικλέτες οι γείτονες έχουν παρουσιάσει Η μία από τις δύο θύρες USB βρίσκεται στο τιμόνι!θαύματα. Η Kymco αναβάθμισε για το 2021 τα δημοφιλή scooter της People S 125 και People S 200 με κινητήρες Euro5 και με τη βοήθεια των Ιταλών έφερε νέα σχεδιαστική πνοή στα μικρά τις scooter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2021 τα νέα People έχουν καινούρια σχεδίαση, ιδιαίτερα στο εμπρός μέρος με το LED φωτιστικό σώμα να χωρίζεται σε δύο τμήματα εσωτερικά. Η πολυτέλεια και η ποιότητα είναι εμφανέστατη με αέρα… Ιταλίας και τα People S έρχονται φρεσκαρισμένα να κερδίσουν την προτίμηση του κοινού. Ο εξοπλισμός των δύο scooter είναι εξαιρετικός με δύο θύρες USB, φωτιζόμενο χώρο για ένα full face κράνος κάτω από τη σέλα, επίπεδο πάτωμα και εύκολης πρόσβασης τάπα καυσίμου.

Το χεράκι των Ιταλών έπιασε τόπο καθώς το People είναι πολύ όμορφο.

Euro5 κινητήρες με ήρεμη λειτουργία και οικονομία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας είναι προδιαγραφών Euro5 με εκείνον του 200 να αποδίδει 14,7 ίππους και εκείνον του 125 να Η οθόνη πληροφοριών είναι LCD και με στροφόμετροαποδίδει 10,9 ίππους. Το σύστημα ψεκασμού και ελέγχου έχει αναλάβει την ομαλή του λειτουργία και την απίθανη οικονομία του σε καύσιμο, ενώ το σύνολο διακρίνεται για την αξιοπιστία του. Οι τροχοί των δύο scooter είναι 16 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω, ενώ τα φρένα είναι με δύο δίσκους 260mm εμπρός και 240mm πίσω και σύστημα ABS της Bosch.

Η τιμή του People S 125 είναι στα 2.795€, ενώ το People S 200 είναι στα 2.995€. Και τα δύο μοντέλα έρχονται με 2 χρόνια εγγύησης, ενώ τα διαθέσιμα χρώματα είναι μπλε, γκρι και καφέ. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Kymco.

Ξεχωριστός σχεδιασμός στο πίσω φωτιστικό σώμα... φυσικά τεχνολογίας LED.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αρκετές αλλαγές το νέο Kymco X-Town 300i

Με ηλεκτρονικό γκάζι το νέο Kymco AK550

Το νέο εργαλείο δουλειάς της Kymco

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης