Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha έχει δημιουργήσει πολύ γερές βάσεις στη χώρα μας κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κοινού με Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, λέει ο πρωταθλητής Ευρώπης Γιούρκας ΣεΪταρίδης.την προηγμένη τεχνολογία και την ποιότητα στα προϊόντα της. Στην γκάμα της διαθέτει δυναμικές μοτοσικλέτες και scooter με έντονο χαρακτήρα που απολαμβάνουν όχι μόνο καθημερινοί αναβάτες, αλλά και άνθρωποι από τον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην οικογένεια της Yamaha έχουν προστεθεί άνθρωποι της τέχνης και του αθλητισμού με ιδιαίτερες προσωπικότητες που γεύονται τη φιλοσοφία Kando της εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι βιώνουν το αίσθημα της βαθιάς ικανοποίησης και του ενθουσιασμού αφού έχουν να κάνουν με μια εμπειρία εξαιρετικής αξίας, ποιότητας και απόδοσης.

"Όλοι οδηγούμε Yamaha" είναι το μότο της εταιρείας.

Ξεχωριστές προσωπικότητες από τον χώρο της τηλεόρασης και του αθλητισμού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, τον οποίο απολαύσαμε στο αξεπέραστο Έτερος Εγώ, απολαμβάνει τις H Yamaha είναι έκφραση ελευθερίας, λέει ο σκηνοθέτης/δημοσιογράφος Γιώργος Λέντζας.ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές του με μια Yamaha Tenere 700 Rally Edition, ενώ ο Νίκος Πουρσανίδης προτιμάει την άνεση του Tracer 700. Στην οικογένεια των scooter συναντάμε τον πρώην ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη με ένα TMAX 560, τον Κώστα Φραγκολιά με ένα XMAX 300 Tech MAX και τον Γιώργο Μαυρίδη με ένα Tricity, οι οποίοι απολαμβάνουν τις καθημερινές μετακινήσεις τους στην πόλη με άνεση και ασφάλεια. Αντίθετα, ο Γιώργος Λέντζας προτιμάει πιο δυναμικές επιδόσεις με το Tracer 9.

Καθένας από τους παραπάνω ξεχωριστούς αναβάτες χαίρονται τα πλεονεκτήματα των μοτοσικλετών και scooter Yamaha, παρ΄ ότι οδηγούν διαφορετικά μοντέλα. Η οικογένεια, λοιπόν, της Yamaha μεγαλώνει και ενισχύεται με προσωπικότητες από όλους τους χώρους της τέχνης και του αθλητισμού. Μάθετε περισσότερα στην ειδική σελίδα της Yamaha #OloiOdigounYamaha.

Άνετο, ασφαλές και πολύ προηγμένο τεχνολογικά είναι το Tricity 300 της Yamaha.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πλευρό ακόμα ενός Έλληνα αθλητή η Yamaha

Δύο μοντέλα της Yamaha στην κορυφή των πωλήσεων Απριλίου

Από οδηγός αναβάτης μέσα από την πλούσια γκάμα της Yamaha

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης