Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Peugeot Motorcycles έχει μπει στη νέα εποχή της ηλεκτρικής μετακίνησης παρουσιάζοντας πριν μερικούς Στην προώθηση του e-Ludix βοήθησε και ο Novak Djokovic, πρεσβευτής της φίρμαςμήνες το e-Ludix. Η εταιρεία πλέον ανήκει στον κολοσσό Mahindra και το πλάνο είναι τα επόμενα τρία χρόνια να παρουσιάσει τέσσερα ηλεκτρικά scooter/μοτοσικλέτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επενδύσεις όμως της Mahindra δε σταματούν εκεί καθώς ηkινδική φίρμα θέλει να αναπτύξει και την BSA την οποία επίσης έχει φέρει κάτω από την ομπρέλα της. Η ιστορική Βρετανική BSA δε θα είναι όπως τη γνωρίσαμε πριν από σχεδόν 100 χρόνια, αλλά θα περάσει απευθείας σε μια νέα εποχή ηλεκτροκίνησης.

Το e-Streetzone θα παρουσιαστεί το 2022 από την Peugeot.

Πολλά ηλεκτρικά scooter Peugeot και μια ηλεκτρική BSA μοτοσικλέτα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Mahindra, Ananda Mahindra, ξεκαθάρισε ότι οι πόροι που απαιτούνται για την ανάπτυξη Τα ηλεκτρικά Peugeot και BSA θα είναι διαθέσιμα μόνο σε Ευρώπη και Αμερικήτων ηλεκτρικών μοντέλων της Peugeot Motorcycles και της BSA έχουν εξασφαλιστεί. Το πρώτο μοντέλο της BSA θα σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στη Βρετανία από την APC και θα είναι φυσικά ηλεκτρικό.

“Το σχέδιο της ηλεκτρικής BSA έχει ξεκινήσει και ο σχεδιασμός, η εξέλιξη και η κατασκευή θα γίνει στη Μεγάλη Βρετανία. Θα συνεργαστούμε με την APC στη Βρετανία και θα έχουμε τη στήριξη της κυβέρνησης και των τοπικών επενδυτών”, δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Mahindra.

Όσο για την Peugeot τόνισε: “Η Peugeot Motorcycles έχει μια ισχυρή γραμμή παραγωγής ηλεκτρικών. Μετά την επιτυχία του Ludix, η εξέλιξη συνεχίζεται στο Streetzone το οποίο αναμένουμε να παρουσιαστεί το 2022. Θα ακολουθήσουν ακόμα δυο πλατφόρμες και τέσσερα μοντέλα στα επόμενα τρία χρόνια”.

Η πρώτη ηλεκτρική BSA θα κατασκευαστεί στην Αγγλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορυφαίος τενίστας γίνεται πρεσβευτής του ηλεκτρικού scooter της Peugeot

Νέα εποχή για την Peugeot Motorcycles

Το 2020 ήταν η καλύτερη οικονομικά χρονιά της Peugeot Motocycles τα τελευταία 20 χρόνια

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης