Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το δημοφιλέστερο μοντέλο της Moto Guzzi τα τελευταία χρόνια είναι το κλασικό V7. Πρόκειται για μια vintage Το πρώτο V7 μοντέλο της Moto Guzzi κατασκευάστηκε πριν από περίπου 50 χρόνια.πρόταση της ιστορικής μάρκας η οποία ακολουθεί πιστά την υψηλού επιπέδου ιταλική αισθητική χωρίς να παραβλέψει το ένδοξο παρελθόν και την ιστορία του μοντέλου. Για το 2022 η Moto Guzzi πρόσθεσε περισσότερες χρωματικές επιλογές στο V7 προσφέροντας μεγαλύτερη ποικιλία στους αγοραστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σχεδιασμός του V7 είναι ελαφρώς ανανεωμένος σε σχέση με το παρελθόν καθώς το μοντέλο πλέον έχει ωριμάσει και έχει λειάνει όλες τις ατέλειες που μπορεί να είχε. Έμφαση έχει δοθεί στην πολυτέλεια με το φινίρισμα να είναι πολύ υψηλού επιπέδου, ενώ σε όλους τους χρωματισμούς κυριαρχεί η άψογη συναρμολόγηση και η ιταλική φινέτσα. Τα χρώματα για το 2022 στα V7 Stone είναι τα Grigio Alluminio (Γκρι), Nero Ruvido (Μαύρο), Giallo Metallico (Κίτρινο) και Arancione Rame (Πορτοκαλί), ενώ στην έκδοση V7 Special συναντάμε τον χρωματισμό Blu Formale (Μπλε) kai Griogio Casual (Ασημί).

Ο αετός της Moto Guzzi δεσπόζει στο φωτιστικό σώμα εμπρός.

Ο κινητήρας του Moto Guzzi V7 είναι πλέον ο μεγαλύτερος δικύλινδρος εγκάρσια τοποθετημένος των 853 κ.εκ. Το σύνολο αποδίδει 65 ίππους και 73Nm ροπής έχοντας ένα πολύ σύγχρονο σύστημα τροφοδοσίας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης 35kW για αναβάτες με δίπλωμα οδήγησης A2. Ο κινητήρας συνοδεύεται από 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ είναι εξοπλισμένος και με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης MGTC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα νέα χρώματα είναι το κίτρινο.

Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 218 κιλά γεμάτο με 21 λίτρα ρεζερβουάρ

Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 40Mm εμπρός και δύο αμορτισέρ ρυθμιζόμενα της KYB πίσω και συνεργάζονται με ένα ατσάλινο πλαίσιο. Τα φρένα είναι της Brembo με έναν δίσκο 320mm εμπρός και έναν δίσκο 260mm πίσω. Τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED, με την ψηφιακή οθόνη LCD θα έχει δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphone μέσω της εφαρμογής Moto Guzzi MIA.

Τα νέα Moto Guzzi V7 μπορείτε τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Piaggio στην τιμή των 9.490€ για το V7 Stone και 9.890€ για το V7 Special.

Το βίντεο με τα νέα χρώματα των V7.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιστρέφει η γιορτή της Motο Guzzi μετά από 11 χρόνια

Η Travel έκδοση του Moto Guzzi V85TT σε πάει μακριά

Προλαβαίνεις ακόμα μια από τις 1.946 Moto Guzzi V85TT Guardia d’Onore

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης