Το 2019 είναι μια ακόμα σημαντική χρονιά για την Kymco, που συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την έρευνα, εξέλιξη και παραγωγή νέων μοντέλων.

Η πλατφόρμα συνδεσιμότητας Noodoe είναι αυτή που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το 2019, με όλο και περισσότερα μοντέλα της εταιρίας να την προσφέρουν στο βασικό τους εξοπλισμό. Η πέμπτη γενιά της οικογένειας People ενισχύεται σε μια κατηγορία κυβισμού που κεντρίζει την προσοχή όλο και περισσότερων αναβατών. Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και αρκετοί που προέρχονται από το χώρο της μοτοσυκλέτας, επιζητώντας επιδόσεις, στιβαρότητα και τροχούς 16 ιντσών. Tο People S 300, πέραν της σχεδιαστικής ανανέωσης, έχει δεχθεί και πολλή «κρυφή» δουλειά από τους μηχανικούς της Kymco, την οποία μαρτυρά το χαμηλότερο κατά 12 ολόκληρα κιλά βάρος (165 από 177).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπερσύγχρονος κινητήρας των 299cc αποδίδει 27,34Hp και έχει σχεδόν απόλυτα τετράγωνες διαστάσεις προκειμένου να επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή απόδοση σε όλο το φάσμα των στροφών του. Κάθε μέρος του, κινούμενο ή μη, έχει σχεδιαστεί εκ νέου και για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά που μειώνουν στο ελάχιστο τις απώλειες. Έτσι, επιτυγχάνονται καλύτερες αποδόσεις ενώ η κατανάλωση παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Η κεφαλή είναι τετραβάλβιδη και οι βαλβίδες παίρνουν την κίνησή τους από επικεφαλής εκκεντροφόρο με ρουλεμάν, επιτυγχάνοντας με τον τρόπο αυτό μείωση των απωλειών τριβής της τάξης του 20 με 30% σε σχέση με άλλους κινητήρες αυτού του κυβισμού, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται αθόρυβη λειτουργία και μείωση κραδασμών. Συνολικά, ο κινητήρας G5-300cc εξασφαλίζει αυξημένη ιπποδύναμη πλησιάζοντας σε απόδοση αυτούς της μεγαλύτερης κατηγορίας των 350/400cc.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλαίσιο του νέου S 300i είναι κατασκευασμένο στα μοτοσυκλετιστικά πρότυπα, με έμφαση στην ακαμψία και στην όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία με τις αναρτήσεις προκειμένου να εξαλείφονται οι όποιες ταλαντώσεις. Ο πίνακας οργάνων διαθέτει δύο ψηφιακές οθόνες LCD, με τη μία εξ αυτών να φιλοξενεί τις ενδείξεις του συστήματος Noodoe, το οποίο βρίσκεται στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου. Στο βασικό εξοπλισμό όμως υπάρχουν και όλα όσα επιθυμεί ένας αναβάτης στην καθημερινότητά του, όπως θύρα USB, φώτα full LED, προβολέας DRL, πλαϊνό και κεντρικό σταντ, ντουλαπάκι που κλειδώνει, γάντζος ανάρτησης αντικειμένων, αλλά και βαλιτσάκι top case στο χρώμα του scooter.

Περισσότερες πληροφορίες για τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή και παροχές μπορείτε να δείτε εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης