Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πέντε ολοκαίνουρια ηλεκτρικά ποδήλατα off-road παρουσίασε για το 2021 η ιταλική Fantic. Πρόκειτα για τα μοντέλα Hard Tail, Trail, All Mountain, Enduro και DH τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες όλων όσοι θέλουν να κινηθούν εκτός δρόμου, σε χαλαρές βόλτες στο βουνό ή σε αγωνιστικό downhill.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασικό χαρακτηριστικό των νέων μοντέλων είναι ο νέος ηλεκτροκινητήρας της Brose, ο S-Mag. Είναι δυναμικός Υψηλού επιπέδου αισθητική από τους Ιταλούς…και πολύ ελαφρύς παρέχοντας 90Nm ροπής με συστήματα υποβοήθησης όπως το Cadence Power Control και το Progressive Pedal Response, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν καλύτερη υποστήριξη στον αναβάτη με αυξημένη κατά 30% την απόκριση. Ακόμα όμως και όταν ο κινητήρας δεν είναι σε λειτουργία, το σύστημα Dual Freewheel επιτρέπει την κίνηση των πεταλιών χωρίς καμία τριβή.

Το κορυφαίο Enduro με αναρτήσεις της Ohlins

Carbon πανάλαφρο πλαίσιο σχεδιασμένο από την Fantic

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση του Trail έχουμε ένα ολοκαίνουριο πλαίσιο από ανθρακονήματα εξολοκλήρου σχεδιασμένο Ποδήλατα επιδόσεων με κορυφαία περιφερειακά!από την Fantic. Έχει δοθεί έμφαση στις μικρές διαστάσεις και στην προστασία από τα στοιχεία της φύσης όταν είσαι στο βουνό. Φυσικά το βάρος του είναι απίστευτα μικρό ενώ ο εμπρός τροχός έχει διάμετρο 29 ιντσών.

Στο κορυφαίο μοντέλο Enduro οι αναρτήσεις έχουν τον πρώτο λόγο καθώς προέρχονται από την Ohlins και την RockShox με μεγάλη διαδρομή για διασκέδαση σε δύσκολες διαδρομές και μονοπάτια. Τα φρένα επίσης είναι κορυφαία, της Braking, ενώ έχει δοθεί έμφαση στην αξιοπιστία καθώς προορίζεται για extreme καταστάσεις.

Μάθετε περισσότερα για τα ποδήλατα της Fantic εδώ.

Οι μπαταρίες έχουν 720Wh χωρητικότητα με ικανοποιητική αυτονομία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο ηλεκτρικό ποδήλατο από τη Merida

Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που μοιάζει με μοτοσικλέτα

Με Euro5 κινητήρα τα νέα Fantic Caballero

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης